Jeżeli temat już był z góry przepraszam ale jestem nowa i może źle się zabrałam do przeszukiwania archiwum - jednak daję słowo że się starałam.
Zacznę od tego że jestem dość świeżą posiadaczką audi i jeszcze nie znam go za dobrze, na dodatek mam angielską książkę auta i ciężko jest mi się zorientować w niektórych opisach.
A teraz do rzeczy. W sobotę była straszna ulewa i mój teść wjechał w dwie naprawdę olbrzymie kałuże. Hałas był potworny i przez chwilę nawet miałam wrażenie że teść trochę stracił kontrolę nad kierownicą. Na drugi dzień usłyszałam że w samochodzie pływa woda i w środku od strony pasażera jest bardzo mokro. Wtedy też MMI się zawiesiło ale po jakimś czasie zaczeło działać. Na koniec dnia już nie działało w ogóle. Wodę zaczełam wypuszczać - jest jej już bardzo mało. Dwa razy sunblind z tyłu sam się zamknął i otworzył.
W serwisie powiedziano nam że nie mogli się podłączyć do komputera, że w ogóle nie odpowiada i że oni wnioskują że jest spalony

Więc teraz moje pytanie - proszę mi powiedzieć które bezpieczniki i gdzie się znajdujące muszę sprawdzić żeby wykluczyć wszystkie możliwości?
A jak nie bezpieczniki to co? Może ktoś ma jakieś pomysły lub sugestie?
Pozdrawiam