na wstępie chciałem się przywitać. To mój pierwszy post, więc dwa słowa o sobie. Od niedawna stałem się posiadaczem A6 C6 3.0 TDI (wcześniej jeździłem C5 w wersji 2.7 Bi-Turbo - mruk silnika bezcenny). C6 trafiła mi się w średnim stanie, ale to tylko wina mojej głupoty, bo mimo, że mi odradzano ten egzemplarz, to napaliłem się jak dziecko

Sprawa dotyczy przednich lamp. Mam Bi-Xenony, skrętne, sprawne. Problem w tym, że jakiś amator wiejskiego tuningu wsadził w nie paski led, co nie podoba się ani mi ani diagnoście. Biorąc pod uwagę to, że mam te lampy wyciągać, rozklejać, wyrywać te diody i składać na nowo (klosze i tak są już lekko matowe), wymyśliłem, że może lepiej było by wstawić lampy z wersji po liftowej.
Znalazłem coś takiego:
http://allegro.pl/audi-a6-c6-lift-4f0-k ... ml#thumb/4
i teraz moja seria pytań, bo czytam od wczoraj tematy tutaj i chciałem poukładać wiedzę.
1. Czy jeżeli zwyczajnie przełożę lampy, bez żadnej modernizacji. Będzie cokolwiek świecić?
2. Jak to jest z tym boardem? Gdzie to kupić? Czy muszę to wymieniać, żeby ruszyły ledy i jednocześnie działały boczne kierunkowskazy?
3. W sumie nie wiem co jeszcze powinienem wiedzieć, w tej chwili jak włączam kierunek to biały pasek się wyłącza i zapala żółty - ale podejrzewam, że to zrobione jest na jakimś układzie wewnątrz lampy a nie na sterowniku.
Poniżej foty tego co jest...
Link
Link2
Pytanie o przełożenie zegarów - czy ten z kolorowym wyświetlaczem będzie pasował zostawię na osobny post, chyba że jest prosta odpowiedź w stylu tak/nie. To poproszę