Ciezko kreci.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
Panowie chciałem odświeżyć temat.... Akumulator działa jak no..
Ale kilka razy miałem problem z odpaleniem, no może nie tyle problem bo auto odpaliło ale dziwnie odpalało.
Wygląda jak na początku... Przekręcam kluczyk i jakby zakręci wałem i na sek stanie i dalej kreci, tak jakby silnik stwał na sekunde i dalej krecił. Ciężko to mi wytłumaczyć. Dzieje się tak głównie na rozgrzanym silniku...

Ale kilka razy miałem problem z odpaleniem, no może nie tyle problem bo auto odpaliło ale dziwnie odpalało.
Wygląda jak na początku... Przekręcam kluczyk i jakby zakręci wałem i na sek stanie i dalej kreci, tak jakby silnik stwał na sekunde i dalej krecił. Ciężko to mi wytłumaczyć. Dzieje się tak głównie na rozgrzanym silniku...

- Robert74
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2004
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
Zrób logi wtryskiwaczy...I posprawdzaj masy..zaba84 pisze:Panowie chciałem odświeżyć temat.... Akumulator działa jak no..
- Robert74
- Forum Audi A6 / A7
Postaram Ci się to znaleźć w wolnej chwili...uwierz mi że ma siłę kręcićzaba84 pisze:Szukałem na stronie nic nie moge wyszukac.... jutro jeszcze raz sie podepne i bede leciał po kolei, moze trafie te bloki.
Ale co do tego krecenia to sie nie znam ale wydaje mi sie ze rozrusznik nie ma sily zakrecic...

- Robert74
- Forum Audi A6 / A7
Dlatego sobie to ogarnij...Trochę teraz nie mam czasu ale postaram się wieczorem znalźć Ci te bloki...albo na pisz w temacie "wymiana wtryskiwaczy"zaba84 pisze:Hmmm... No ciekawy jestem czy cos takiego jest u mnie. Moze faktycznie wtryski sie koncza bo nie raz jak jest cieply i odpale to walnie taka chmure ze masakra, jaby paliwo splywalo do cylindrow.