Drut na pewno jakiś wykombinujesz przecież to Polska a nie jakaś Irlandia, w której obecnie jestem bez obrazy

Metoda sprawdzona sam tak otwierałem golfa IV jak mi wkładke ukręcili nie miałem pilota tylko kluczyk i dało rade.Kamilvti pisze:Mowie ci najlepiej rozwiercic zamek i tak juz w srodku sie rozsypal nic nie stracisz a mozesz tylko zyskac, lepsze to niz bic czybe za 150 zl !wkladka wyglada tak
[url=http://images38.fotosik.pl/1333/163538efa590f55em.jpg]Obrazek[/URL]
ten cyplek otwiera zamek musisz rozwiercic wkladke i sie do niego dostac i go przekrecic lub nawet jak wypadnie do srodka to srubokreten jakos trafisz w ten zamek w srodku i w lewo otworzysz drzwi.Moze byc konieczne uzycie sporego wiertla zeby ta wkladke dobrze rozwalilo od srodka ;dA co do kodowania to laptopem jakos chyba mozna ale ja niewiem jak ,zreszta poco myslec o kodowaniu jak do auta nie wszedles ?
Mylisz troche pojecia zamek to masz w srodku drzwi taki spory plastikowy i jego nie wymieniasz bo masz dobry a wkladka to jest tylko czesc zamka i ja bedziesz musial wymienic lub zostawic uszkodzona i otwierac tylko pilotem.A kodowanie to zaden problem czy z wkladka czy bez czy ze sprawna czy rozwalana niema roznicy tak czy siak zakodujesz ten pilot !Mowiac krotko rozdu** wkladke przekrec cypelek lub srubokret w lewo uprzednio celujac w zamek plastikowy <w dziure po tym cypelku lub tym cypelkiem jak zostanie>Micklbn pisze:Ale akumulator moge podpisac w kazdej chwili bo udalo mi sie otworzyc maske i juz to opanowalem:D no tka ale jak rozwale zamek to i tak raczej trzeba wstawic nowy i kodowac na nowym juz pilot no tak czy siak jutro będę to ogarniał może z szyby się wycofam i zajme zamkiem:D sam już nie wiem zamek i tak do wymiany to moze akurat nim się dostać do srodka