Moje C5 to 2,4 V6 AGA/DSC. Jakieś 2 tygodnie temu dostała zwarcia i przepalił się jeden z kabelków tnąc po drodze pół wiązki. Początkowo poniosła mnie fantazja i ambicja. Rozbebeszyłem więc pół samochodu i zacząłem wymieniać po kolei przepalone przewody. Tak kilka nocek z rzędu, aż do obrzydzenia. Dlatego widząc jaki jeszcze zakres pracy przede mną kolega polecił mi kupić całą wiązkę deski i po sprawie. EUREKA powiedziałem! i bez wahania zdemontowałem całą wiązkę deski, nie obyło się bez cięcia, szrpania etc. Po 2 dniach szukania wiązki i zakupie jednej z nich dotarło do mnie że nie był to najlepszy tak genialny pomysł jak by się wydawać mogło (DZIĘKI BORYS - nigdy Ci tego nie zapomnę!). Teraz rwę sobie włosy z głowy zastanawiając się skąd wziąć wiązkę pasującą do tego modelu. Wykonałem 100000000 telefonów, przejrzałem 3/4 internetu i nic - wszystko od 2,5 tdi itp.
Czy ktoś byłby w stanie uratować moje zdrowie psychiczne i podpowiedział jaką wiązkę najlepiej kupić, żeby dostosowanie jej było jak najprostsze ? Zapewne potrzebował bym również biblii w miarę jasnych schematów, a najlepiej kolorowych zdjęć, oraz w miarę możliwości wsparcia merytorycznego... Chyba, że któryś z Kolegów ma do sprzedania taką wiązkę, lub wie gdzie jeszcze mogę szukać...?
Pozdrawiam i proszę o pomoc bo opadam już z sił