Swap z 3.0 asn na 2.7 biturbo
Witam. cdif nie przyjmuje na na weekendzie sprawdzę z vcds.Mam jeszcze problem z wentylatorami od chłodnic w ans miałem jeden wielki aza ma 3.Pas będzie raczej od asn bo ma większą chłodnicę ale co zrobić z wentylatorami,pasowało by przełożyć od aza tylko jak podłączyć ten sterownik w moją wiązkę od asn??pozdrawiam i dziękuje za pomoc
Witam. Dziękuje na te chwile za pomoc.wentylatory spróbuje zrobić jak w starym audi.Musze jeszcze powalczyć z tymi przekaznikami żeby zapalała z kluczyka bo na te chwile na sam rozruch muszę dać (+) potem już sama chodzi.Na tę chwilę Dziękuje jak będę coś potrzebował to się odezwę Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję
[ Dodano: 2019-02-19, 19:59 ]
Witam.Kolego potrzebuję jeszcze login do sterownika ECU
[ Dodano: 2019-02-19, 19:59 ]
Witam.Kolego potrzebuję jeszcze login do sterownika ECU
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
do przekodowania wątpie żeby potrzebny był login , login używany jest do adaptacji immo z reguły
skoro kodowanie nie idzie to znaczy że ecu jest tylko pod automat i koniec - sprawdziłem jeszcze raz i wygląda że moja rozpiska była nie do końca prawidłowa bo coś pomieszałem , 551S jest pod automat , musiałyś zmienić ECU albo sflashować - jak chcesz moge ci to ogarnąć , pisz na PW jak coś
skoro kodowanie nie idzie to znaczy że ecu jest tylko pod automat i koniec - sprawdziłem jeszcze raz i wygląda że moja rozpiska była nie do końca prawidłowa bo coś pomieszałem , 551S jest pod automat , musiałyś zmienić ECU albo sflashować - jak chcesz moge ci to ogarnąć , pisz na PW jak coś