Witam wszystkich, otóż juz od zakupu nie działała mi wycieraczka z tyłu. W końcu sie przemogłem - padło na silniczek wycieraczki. Zakupiłem Nowy zamiennik - i tuż po montażu zdziwienie. Po właczeniu trybu dzialania na manetce wyszstko ejst ok ( działa w przerywanym trybie) ale wyłaczenie tylniej wycieraczki na manetce skutkuje..... ciagła pracą wycieraczki bez przerw (analogicznie odwrotnie - bo nei powinny w ogole dzialac). Nie chcac zatrzec nowego silniczka i nie majac wiecej pomyslow postanowilem chwilowo wyjac bezpiecznik tylneij wycieraczki.... Prosze pomozcie mi bo boje sie ze utopilem pieniazki w cos co i tak nie bedzie dzialac normalnie a tak to zona dodatkowo bedzie miala mi co wypominac.... Prosze o szybka i racjonalna instrukcje jak to naprawic. W przypadku dostania (wyjecia manetki ew przekaznika bede bardzo wdzieczny za kazdy mozliwie najszczegolowszy tutorial jak tam sie dostac...) Nie jestem lewy w elektryce ale dobieranie sie do przekaznika przyprawia mnei o zawrot glowy . W razie pytan Auto - AUDI A6 C5 1999r. 2,5TDI 150@180KM TipTronic Quattro.
[ Dodano: 2016-05-12, 08:00 ]
up
[ Dodano: 2016-05-12, 13:59 ]
Dodam jescze ze spr miernikiem i na jednym kablu po przekreceniu zaplonu mam +12V nonstop i oczywiscie dziala nonstop wycieraczka. Czy ucinajac ten kabel beda dzialac pozostale tryby pracy wycieraczki tylnej??? Prosze pomozcie....