Potrzebuje pomocy na szybko. Otóż po krótce napiszę tylko tyle że jakiś czas temu w mojej A6 zaczęło telepać samochodem podczas jazdy im niższe obroty miał silnik tym bardziej nim rzucało. Mechanik sprawdził świece , cewki oraz wtrysk i okazało się że wypada zapłon na jednym z cylindrów jednak usterka była natury elektrycznej i odesłał mnie do elektromechanika. Elektromechanik zdiagnozował usterkę po 3 dniach . Pojechałem odebrać samochód , powiedział mi że wymienił moduł zapłonu zapłaciłem wsiadłem i ruszyłęm do domu. Już po drodze zauwazyłem ze samochód dziwnie sie prowadzi . Chociaż pracował na wszystkie gary ,zaczynał szarpać a na skrzyżowaniach gasnąć . Gdy dojechałem do domu na ciepłym nie chciał odpalić . Zajrzałem pod maskę.... Zamiast modułu boscha przykręcili i to jeszcze na jedna śrubkę jakieś chiĂąskie hu... wie co. Dzwonie do gościa ale nie odbiera telefonu . Starego modułu mi nie oddał i teraz nie wiem jaki miał nr części. Nie mam również ETKI bo gdzies przy zmiane lapka przepadło mi sporo rzeczy. Czy któryś z Was po nr VIN mógłby mi ustalić nr części ?
Pozdrawiam
Liberro