Silnik wymieniłem profilaktycznie, kolejne 50zł do skarbonki

Kolego było kilka razy omawiane na forum - pierwsze co możesz zrobić to przekręć zapłon i przytrzymaj przycisk otwórz, szyba opuści się w całości. Od tego momentu odczekaj parę sekund i zwolnij przycisk. To samo zrób dla zamknięcia szyby. Operację możesz powtórzyć 2 razy (aby mieć pewność że wszystko jest ok). Powinno pomóc.audya6c5 pisze:Koledzy pomóżcie... u mnie przednia szyba od kierowcy opuszcza się tylko po trochu nie działa funkcja całkowitego otworzenia szyby za długim przytrzymaniem przyciskumial ktos podobny problem
da sie to naprawic
![]()
Wiesz co Kolego, bo chyba Cię nie do końca zrozumiałem.audya6c5 pisze:Niestety probowałem i dalej nicpo przekręceniu kluczyka na zapłon i przytrzymaniu przycisku otwierania szyb na pilocie szyby nawet nie drgnely
próbowałem chyba z godzine ... koledzy może jakies inne propozycje
![]()
Koledze kot919, chodziło o przycisk do otwierania na panelu drzwi, a nie na pilocie. A co do otwierania szyb z pilota, możesz nie mieć tego zakodowanego w module komfortu. Gdybyś chciał to zrobić, to tutaj są opcje możliwe do zakodowania: a6-c5-modul-komfortu-vt7518.htmaudya6c5 pisze:Niestety probowałem i dalej nicpo przekręceniu kluczyka na zapłon i przytrzymaniu przycisku otwierania szyb na pilocie szyby nawet nie drgnely
próbowałem chyba z godzine ... koledzy może jakies inne propozycje
![]()