Kolejny update
Dziś udało mi się napisać instrukcję montażu modułu, niestety zabrało mi to więcej czasu jak zakładałem

przez co nie miałem czasu zająć się składaniem i testowanie modułów.
Możecie pobrać ją z poniższego linka , tylko proszę Was abyście mieli na uwadze że to pierwszy 'szkic' i minimalnie może się zmienić. Z tego miejsca chciałbym poprosić was o zapoznanie się z nią i o ewentualne uwagi - co dla Was jest mniej zrozumiałe - co mógłbym poprawić tak aby była ona jak najbardziej przejrzysta i czytelna
http://chomikuj.pl/kot919/Instrukcja+doswietlenie+zakretow,3807952687.rar
Dokonałem też wyceny modułu ... z początku zakładałem że moduł będzie kosztował nie więcej jak 80zł ... niestety w związku z dorzuceniem do niego funkcji CLH, musiałem zastosować inny procesor co pociągnęło zmianę wielkości płytki, konieczność zastosowania dodatkowych elementów, przewodów itd. Ponadto sam montaż mechaniczny trwa dłużej niż zakładałem - trasowanie, wiercenie dziur, fazowanie krawędzi no i rzecz jasna lutowanie i testowanie.
W związku z powyższym wyceniłem moduł na 90zł ... Moim zdaniem to rozsądna cena za to co ten modulik potrafi i na pewno zrekompensuje czas który poświęciłem na opracowanie modułu oraz złożenie, przetestowanie i przygotowanie modułów do przesyłki. A myślę że i Wy będziecie zadowoleni z jego pracy
Pamiętajcie również, że jeżeli z jakiegoś powodu moduł nie będzie działał tak jak trzeba, zawsze możecie napisać - na pewno się dogadamy
Dziś powinny przyjść do mnie brakujące elementy (uległy zmianie w procesie testowania) do złożenia kolejnych modułów ... Płytki są już właściwie wykonane, tak więc do piątku powinienem mieć 7gotowych modułów czekających na ewentualnych nabywców.
Z tego miejsca prosiłbym wszystkich zainteresowany nabyciem takiego modułu o kontakt na PW. Będę się starał przejrzeć archiwum skrzynki oraz ten post, tak aby modułu trafiły najpierw do osób które wyraziły taką chcęć w przeszłości, ale jak to mówią 'strzeżonego ....' dzięki tym wiadomością PW nikogo nie pominę.
Dodatkowo jeżeli chodzi o rozszerzenie funkcjonalności o obrót kierownicą ...
Zrobiłem małe rozeznanie w temacie przez czas świąt i doszedłem do wniosku że najbardziej niezawodnym sposobem rozwiązania tego problemu będzie podpięcie się pod czujnik skrętu kierownicy. Dlatego będę na bieżąco wrzucał info o postępach prac ...
Postaram się aby ten moduł trafił do Was absolutnie po kosztach - cena elementów + wysyłka