Auto samo sie zamyka
Witam problem rozwiązany, akumulator był kilka godzin rozłączony, widocznie komp sie wyzerował. Po podłączeniu działa tak jak wczesniej, Chciałem tak od początku zrobić ale wydawało mi sie to niedorzeczne. A już prawie moduł zamówiłem. Teraz vag widzi wszystkie kanały. Dziwna sytuacja ale dzieki za pomoc pozdrawiam.
- PiterekQuattro
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Tez sie borykam juz troche czasu z samozamykajacym sie autem i nie tylko po przekreceniu zaplonu oraz na odpalonym silniku miga cale srodkowe oswietlenie no i wariuja lampki w lewych przednich drzwiach ogolnie nie swieci ale czasem blysnie i zgasnie. Odlaczylem aku i spryskalem penetratorem zamek i wszystkie zarowki w lewych drzwiach itd zobacze jutro co bedzie. modul suchy komfortu sprawdzalem juz kilka razy
[ Dodano: 2015-10-04, 20:16 ]
Problem rozwiazany znalazlem chwile i wyjalem zamek skorzystalem z opisu w przegladarce modul zamka drzwi i tam jest fajny opis krok po kroku polecam... U mnie akuat byl mikrostyk nr 1 z tego opisu przyczyna byl brud i guzik stal w miejscu wyczyszczone na glanc zlozone i problem migajacego oswietlenia kabiny , braku oswietlenia drzwi i nog oraz samozamykajace sie auto jest juz zalatwiony. Takze polecam poczytac jak ktos ma podobne problemy w przegladarke wpisac "modul zamka drzwi" i tam jest jak bezpiecznie i bez uszkodzen zalatwic sprawe.
[ Dodano: 2015-10-04, 20:16 ]
Problem rozwiazany znalazlem chwile i wyjalem zamek skorzystalem z opisu w przegladarce modul zamka drzwi i tam jest fajny opis krok po kroku polecam... U mnie akuat byl mikrostyk nr 1 z tego opisu przyczyna byl brud i guzik stal w miejscu wyczyszczone na glanc zlozone i problem migajacego oswietlenia kabiny , braku oswietlenia drzwi i nog oraz samozamykajace sie auto jest juz zalatwiony. Takze polecam poczytac jak ktos ma podobne problemy w przegladarke wpisac "modul zamka drzwi" i tam jest jak bezpiecznie i bez uszkodzen zalatwic sprawe.