Wszystkie tematy jakie czytałem tutaj dotycza A6 C6 , a chciałbym sie dowiedzieć czy da rade w C5. Otóż dzisiaj znalazłem coś ciekawego.
Brzęczała mi obudowa lusterka kierowcy - wiec zacząłem rozbierać - urwał sie kawałek gwintu plastikowego , ale naprawiłem i jest super, ale nie to mnie zszokowało.
Lusterka mam ORI -niby tylko sterowane elektrycznie i podgrzewane. Ale jakie było moje zdziwienie gdy zobaczyłem w nich silniczek do składania elektrycznego :O . tak w jednym jak i w drugim , ale przycisk nie miał opcji składania. A , że lubie kombinować i wykształcenie pozwala , rozebrałem przełacznik z czystej ciekawosci

Tudzież moje pytanie.
Działa to tylko po zapłonie , a czy np. istnieje możliwość takiego przekodowania komfortu , aby te lusterka takze skłądały sie po zamknieciu i rozkładały po otwarciu centralnego zamka?? Nie chce robic przeróbek , bo mógłbym bez problemu znaleść sygnał , albo go sztucznie wytworzyć i działałoby to , ale jestem fanem ORYGINAÂŁU i chciałbym to zrobic bez przeróbek. Wiem że na 100% sterowanie lusterek idzie z komfortu

Czy da sie to zrobic?? czy musze rzeźbić??
Moge wstawić foto jak wygląda takie lusterko i jaki plasticzek wyciagnąłem z przełacznika

Pozdrawiam