Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C4] CZERWONE KIERUNKI

Elektryka
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
martinez1980
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Tomasz
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.8 ALG 193KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Kontakt:

[A6 C4] CZERWONE KIERUNKI

Post autor: martinez1980 » 02 paź 2011, 21:16

Siemka, nigdzie nie znalazłem takiego wątku a tak na prawde zamieszczam go po to, bo być moze ktoś ma podobny problem, który udało się rozwiązać po wielu spekulacjach, jeśli temat jest już znany to można go usunąć jeśli nie to mam nadzieję że koomuś pomoże.

Już zaczynam, chodzi o czerwone kierunki w naszych A6 a raczej klosze. Nie wątpliwie jest to problem mimo że u jednych przegląd auto przechodzi u jednych nie a policja robi swoje, czyli się czepia:/ Ja byłem wkurzony ponieważ fajnie dodaja uroku te czerwone klosze mojej bestii tym bardziej jak migają na czerwono a raczej świecą ciągle i cięzko mówić o kierunkowskazie:/ raczej jakby kierunek próbował przestawać działać :d. Tak czy siak za to jest nie miłe spotkanko z policja i na bank zakończy sie źle:/ Szukałem na forach szukałem na necie i wiele słyszałem o malowaniu żarówek na zielono przy białym świetle:/, nigdzie nie otrzymałem 100 procentowej odpowiedzi na ten temat, postanowiłem kupić specjalny lakier do żarówek-zielony i samemu to przetestować kiedy ten patent podpowiedział jeszcze koleka mający taką audinkę.

OZNAJMIAM: TO DZIAÂŁA jakbyście mieli problem i nie chcecie kupować innych kloszy i wsadzać innych zarówek, po prostu pomalujcie je na zielono i po problemie :d

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C4 (1991-1997)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja