1. Czy do NightVision, ACC i kamera parkowania to jedna i ta sama kamera. Gdzie się ona/one znajdują? Muszę kupić zderzak i nie wiem na co zwracać uwagę.
2. Niestety nie wiem czy licznik ma tylko oznaczenia w milach czy również w kilometrach. Rozumiem, że pod systemy ACC i NV jest jakiś specjalny licznik i domyślam się, że jest drogi. Jeśli mój będzie wyskalowany tylko w milach to jak wygląda sprawa ogarnięcia tego, żeby były kilometry? Muszę zmieniać cały licznik, czy da się jakoś zamienić samą tarczę? Jeśli to ma znaczenie, to dodam, że mam też HUD.
3. Audi nie odpala, podejrzewam, że przez bezpiecznik pirotechniczny. Czy VCDS po podpięciu pokaże jego błąd jeśli jest uszkodzony? Jeśli nie, to czy da się go jakoś "obejść" i sprawdzić czy to przez niego nie pali?
4. Lampy. Tył do przerobienia i chyba wiem co i jak

5. Zmiany języka, softu, mapy itp. da się ogarnąć przy pomocy forum we własnym zakresie VCDSem? Co z częstotliwościami radia, do ogarnięcia samemu, czy raczej tylko jakieś specjalistyczne firmy?
6. Czy jest jeszcze coś co trzeba zmienić/przerobić, a o tym nie pomyślałem?
7. Audi w USA mają na przednim i tylnym zderzaku po bokach takie brzydkie światła, co to jest?