[A6 C5] Adaptacja licznika do komputera Def Full Fis
- zarzyk
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Cześć, takie pytanie mam, kiedyś wyłączyłem dash panel, tzn to co wyświetla się na radiu wyświetlało się też na fisie. Wyłączyłem bo cos przerywało i zapalało się i gasło. potem wyczytałem, że to prawdopodobnie przez to, że mam wyjęty bezpiecznik z modułu od navi z bagażnika. Chciałem to odwrócić ale nie pamiętam gdzie co zmieniłem, w radio mam w kodowaniu dodany dodatkowy ekran, chyba gdzieś w zakładce instruments musiałam zmienić może gdzieś w adaptacji ale nie pamiętam. Pomoże ktoś?
Nie bój się eksperymentów. Amatorzy zbudowali Arkę Noego a fachowcy Tytanic-a
- zarzyk
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
oki doki, ładuję laptopa i idę sprawdzić, radio mam concert a navi to ta pierwsza stara BNS czy jakoś tak, wyświetlać miałą chyba strzałki na fisie.
Czy coś niecoś wiesz na jej temat? Chciał bym uruchomić ją po prawie 10 latach używania auta
Pokazuje mi błąd zwarcia na antenie, sam bat od rania zmieniony, podstawka chyba też ale nie pamiętam, wymieniłem sterownik z bagażnika ale na najtańszy używany, może on jest uszkodzony... kupie jakiś inny i sprawdzę. ale sugestie co sprawdzić i zmienić chętnie.
Czy coś niecoś wiesz na jej temat? Chciał bym uruchomić ją po prawie 10 latach używania auta

Pokazuje mi błąd zwarcia na antenie, sam bat od rania zmieniony, podstawka chyba też ale nie pamiętam, wymieniłem sterownik z bagażnika ale na najtańszy używany, może on jest uszkodzony... kupie jakiś inny i sprawdzę. ale sugestie co sprawdzić i zmienić chętnie.
Nie bój się eksperymentów. Amatorzy zbudowali Arkę Noego a fachowcy Tytanic-a
- zarzyk
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Tak kaseciak. Stare ale chciał bym to chociaż raz włączyć. Z przeróbka na rns jest sporo zachodu. Mniejsza z kosztami ale to dolutowywanie kabli pod blokiem... Przedłużacz ostatnio kupiłem to z 4tego piętra na parking powinien starczyc. Narazie to chciał bym ożywić a jak się nastroje to powoli zakupie wszystko pod radio z dużym ekranem.
[ Dodano: 2019-08-07, 15:33 ]
zegary mam 03344
kanał 60 - 0
kanał 61 - 256
kanał 62 - 1
kodowanie radia 00207
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()