jaki moduł bluetooth do mmi basic
jaki moduł bluetooth do mmi basic
Witam kolegów możecie podpowiedzieć jaki kupić moduł bluetooth do mmi basic chciałbym podłączyć tel do autka.Posiadam w podłokietniku mocowanie do starej noki wiec chyba mam mikrofony.Możecie napisać co jeszcze będzie potrzebne do montażu modułu.Pozdrawiam.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Ryszard
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Re: jaki moduł bluetooth do mmi basic
a skąd wiesz że nie masz bluetooth, sprawdzałeśptys pisze:Witam kolegów możecie podpowiedzieć jaki kupić moduł bluetooth do mmi basic chciałbym podłączyć tel do autka.Posiadam w podłokietniku mocowanie do starej noki wiec chyba mam mikrofony.Możecie napisać co jeszcze będzie potrzebne do montażu modułu.Pozdrawiam.

-
- Forum Audi A6 / A7
zrób jeszcze tak, włącz zapłon, w telefonie ustaw aktywny BT, odczekaj chwile i w telefonie ustaw poszukiwanie nowego urządzenia/urządzenia powiązane, jeżeli jest to powinno wyświetlić Ci AUDI i cyfry, jeżeli aparat nie wyszuka żadnego urządzenia to albo nie ma BT albo jest do konkretnej oryginalnej słuchawki.ptys pisze:ak kolega sprawdzał podłączał kompa
poczytaj tu
a6-c6-fotostory-montaz-modulu-bluetooth ... t55687.htm
a6-c6-bluetooth-instalacja-vt16139.htm
Powodzenia
-
- Forum Audi A6 / A7
szukałem i znalazłem ze trzeba wgrać nowsze oprogramowanie do mmi będe jeszcze szukałcamelllcamelll pisze:mi zaimportowało samo, może trochę poczekaj - a jak nie to gdzieś na forum tu o tym jest mowaptys pisze:zaimportować książkę tel do mmi
a czy u ciebie po każdym wejściu do samochodu mmi też nie nawiązuje połączenia z bt ja muszę od nowa sparować tel z mmi może coś z tym tel microsoft 535 brak jakiś ustawień bt
-
- Forum Audi A6 / A7