Ori subwoofer
W subie mam niebiesko-czerwoną i dwa przewody : jeden pomarańczowy owinięty razem z drugim przewodem pomarańczowo-różowym . Dopiero przy kostce niebieskiej idą osobno . Bodajże pomarańczowy idzie do 9 pinu a pomarańczowo-różowy do 10 pinu .
A u siebie mam niebiesko-czerwoną , dalej biało-niebieską i czerwono czarny . To jest z tej odpiętej kostki
A na listwie , na której są wszystkie kostki są takie same kolory przewodów , więc jak to teraz podłączyć wszystko ?
A u siebie mam niebiesko-czerwoną , dalej biało-niebieską i czerwono czarny . To jest z tej odpiętej kostki
A na listwie , na której są wszystkie kostki są takie same kolory przewodów , więc jak to teraz podłączyć wszystko ?
- bendzji
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2018
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
TO teraz tak - w twojej wtyczce wszystko musi zostać ( te dwa cienkie przewody to sygnał podświetlenia i po stacyjce )
Przewód ten gruby czerwono-niebieski - musisz podłączyć do tego samgo kabla w różowej wtyce ( wpiąć równolegle )
Jeśli miałeś kiedys suba w bagażniku to gdzieś z tyłu powinien być taki przewód
Pomarańczowe zostawiasz niepodpięte bo wygląda że to jakieś can z instalacja innego auta
Przewód ten gruby czerwono-niebieski - musisz podłączyć do tego samgo kabla w różowej wtyce ( wpiąć równolegle )
Jeśli miałeś kiedys suba w bagażniku to gdzieś z tyłu powinien być taki przewód
Pomarańczowe zostawiasz niepodpięte bo wygląda że to jakieś can z instalacja innego auta

Czyli podpinam tylko czerwono-niebieski od suba i będzie ok ? A ten pomarańczowy i pomarańczowo-różowy omijam ? Czy mogę go podpiąć sobie na szybko-złączkę i będzie ok by nie odłączać kostki ? ( Wpiął bym sobie tą niebieską kostkę w miejsce gdzie jest puste by nie ciąć kabli ) Miałem suba bo są ślady po śrubach montażowych ale ktoś go wyjął razem z całą wiązką dlatego muszę położyć nową 

Wszystko sprawdzone i działa idealnie
Trochę było problemu z lutowaniem bo akurat kolega miał i obciął kabel za blisko kostki i był problem ,żeby to polutować ale się w końcu udało i subwoofer ożył i gra nawet dobrze jak na standardowy
Dzięki jeszcze raz za pomoc w tym okablowaniu bo bez Ciebie ciężko by było to podłączyć a tak gra i cieszy . Zostało jeszcze wszystko poskładać do kupy całe wnętrze i w wewnątrz autko będzie jak nowe