Witam.
Kolega naprawiał napęd w jakiejś firmie koło wrocławia, ponieważ też mu wyrzucało CD ERROR. Z tego co pamiętam to zapłacił 150 zł i radyjko cyka jak nowe.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany namiarem na taką formę to piszcie a postaram się załatwić namiar od niego:)
pozdrawiam
[ A6 C5] Naprawa radia Concert
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Filip
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
A ja mam taki problem. Czasem jak odpalę auto i włączę światła to wyskakuje na CD Err1 lub err2 lub err3. I przez jakiś czas nie czyta płyt do ponownego zgaszenia auta i odpalenia. Czasem pomaga przełączenie na radio i znowu na CD to wtedy czasem zaskoczy a czasem sam zaskakuje po jakimś czasie. Zaczęło dziać sie to po założeniu HIDow...ma ktoś jakis pomysl co zrobic aby tak sie nie dzialo?
[ Dodano: 2015-06-11, 13:38 ]
[ Dodano: 2015-06-11, 13:38 ]
Podbijam, ma ktoś kontakt do tego użytkownika. Potrzebuje wymienić procesor w Radiu Concert.miczel pisze:Jestem po naprawie radia Concert w serwisie Elektro Impuls w Węgrowie, forumowicz "fabi". Naprawa wykonana profesjonalnie, radyjko pięknie cyka i się dalej ładnie prezentuje. Przed naprawą nosiłem się z zamiarem włożenia innego radia. Lecz widziałem parę A6 z radyjkami niefabrycznymi, wygląda to fatalnie a i brzmienie nie to samo. Więc decyzja mogła być tylko jedna, naprawa bez wzg. na koszt. Cały koszt przez Allegro zamyka się w kwocie 168 zł (wysyłka i usługa).
Więc polecam naprawę radyjka fabrycznego, bo inne już się tak pięknie nie zestroją.