Człowieku... to, że nie mam Bose (nad którym wszyscy tak się "ekhym", za przeproszeniem), to nie znaczy, że nie mam pojęcia na czym polega przetwarzanie i reprodukcja dźwięku, i że nie słyszę różnicy czy gra to jakościowo dobrze czy słabo.
Dla mnie liczy się przede wszystkim bezpieczeństwo (m.in. oświetlenie, trakcja, hamulce, amortyzacja), dlatego swojego caraudio jeszcze nie "dopieściłem".
Skoro jesteś dj... Tylko pytanie czy prawdziwym disc jockey-em, czy może compact-owym dee jay-em, a może jedynie pseudo wodzirejem... mnie to nie interesuje, napisałem to tylko żebyś wiedział, iż wiem to i owo. ...w każdym bądź razie powinieneś wiedzieć jak ważne są m.in. preampy.
Mam nadzieję, że wiesz co to jest.
Czy twoim zdaniem, jeśli w pełnym systemie bose zmienie radio na jakieś chińskie badziewie za 200zł (bo oryginalne po prostu się zepsuło), to nadal będę miał tą samą jakość dźwięku? ...bo przecież "radio jest jedynie jednostką sterującą która podaje sygnał na wzmacniacze"?
Pfffffhahahahahahah...
Dobra stary... kończę swoją wypowiedź, bo ja przecież nie mam bose, to nie wiem.