do cglc heble ori to chyba wystarczają..

Nic nie ociera. Dlatego jest jeszcze zapas, uwzględniając ewentualną zmianę przednich zacisków, że na przednią oś będę mógł dołożyć jakiś delikatny dystans rzędu 3-10mm na stronę. Póki co rozeznaję temat i albo pozostanę przy seryjnych 320mm albo przejdę na 345mm/356mm
Póki co wystarczają, ale w poprzednim aucie zmieniałem też przednie zaciski (foto poniżej) i różnica wizualna była ogromna. Myślę, że wrażenia z hamowania też mogły by być lepsze z tarczą 345mm/356mm
No i gdyby przyszło mi niebawem zmieniać przednie tarcze i klocki, a różnica w cenie pomiędzy nowym zestawem 320, a zestawem 345mm/356mm była by akceptowalna to może dla tego efektu estetycznego warto by było
Naprawdę miło miDoc pisze: ↑05 gru 2020, 21:51O cię w dupę!Akurat miałem gorącą herbatę trzymając ją w szklance... fotel, monitor, szukanie tematów z własnymi autami userów C7 i przy okazji lukam zdjęcia Patryczosa.
Normalnie poparzyłem jęzora. Zajebiście naprawdę!. Felgi, logo czarne OOOO, grill, sprężyny obniżające... w ogóle. Patryczos nie bądź żyła... pomalowałem cokolwiek jeśli można z naszym logo. Gratuluje serio!
![]()
![]()
![]()
Nie ma za co przepraszać. Każdy ma prawo do swojego zdania, opinii itd. Ja widzisz wychodzę z założenia, że kupując samochód najważniejszy jest dla mnie stan techniczny. To jest numer 1, bo jak nie trzeba ładować kasy w zbędne naprawy (i nie mówię tutaj o eksploatacji, bo dla niektórych wymiana oleju, filtrów, opon, hamulców itp to jest od razu remont hehe), to można wydatki zaplanować i przeznaczyć na modyfikacje, które zawsze dają dużo radości i satysfakcji.-AnioŁ- pisze: ↑14 gru 2020, 23:02Przepraszam że to pisze... ale blokuje sie od kąd zobaczyłem Twoje zdjecia. Dla mnie to jest nie do przejscia. Auto wyglada jakby miało co najmniej 500 km a tu niestety jest 2.0 tdi. Auto wyglada bardzo ładnie ale ta motornia i stylistyka RS gryzie w oczy i to mocno. Oczywisicie nie chce nikogo urazic
No i z tym pakietem wygląda jak milion dolarów. A dla mnie osobiście czy ma 177KM czy 577KM nie ma aż tak dużego znaczenia. Dla mojej monotonnej jazdy, w większości po mieście liczy się ekonomia. Ja wiem, że każdy chce mieć m.in. 3.0 w quattro itp. a potem płacz na forum bo rozrząd 6K itd.zadziora pisze: ↑18 gru 2020, 07:05Też mam diesla w pakiecie RS,takiego kupiłem. I może fanatykom się to nie podobać ale każdy robi to co chce,modzi jak chce,trzeba się przyzwyczaić,tym bardziej,że c7 robi się już starym ,coraz tańszym autem i za chwilę zagości pod strzechami większej ilości tunerów. Tak było z wieloma autami- bmw e60,kiedyś cudo,teraz pełno m pałerów po wioskach![]()
Podzielam Twoje zdanieleszekmw pisze: ↑18 gru 2020, 17:11nieee...
2-liytrowe - za słabe silniki ..będą się też obawiać napraw dsg..manuali przecież jak na lekarstwo..
3-litrowe ..tutaj osiągi niezłe ale będą się obawiać napraw silników i dsg ..
a to sa duże koszty więc dlatego c7 nie będzie tak popularna.. , poza tym auto do normalnego użytku mało poręczne bo ogromne..
wiadomo , znajdą się zapaleńcy i Zawsze kilku kupi . .. , jedni nieświadomie , drudzy bo będą myśleli że akurat ich awarie nie dopadną..
tak jak kiedyś kupowano 2,5tdi +automat.. , niektórzy jak trafiali dublet to wkładali w naprawy 20tyś przy wartości samochodu 50tyś..
C7 kupują chyba jednak inni klienci , bardziej świadomi innych zalet tego auta , bardziej szukający komfortu a nie mocnych wrażeń..
przynajmniej tak mi się wydaje..
Dziękuję