super sprawa..Seba3.0TDI pisze: ↑24 lut 2021, 14:19To taki dom na wakacyjne wypady mało tego że nad jeziorem to jeszcze w środku lasu
też mam coś takiego....mieszkam tam przez letnie prawie pół roku .. , dojeżdżam do pracy z działki..

super sprawa..Seba3.0TDI pisze: ↑24 lut 2021, 14:19To taki dom na wakacyjne wypady mało tego że nad jeziorem to jeszcze w środku lasu
Nazywa się to sekretem harmonijnego życia oraz wycieszeniem umysłu, mój jest bardzo mocno eksploatowanyleszekmw pisze: ↑24 lut 2021, 15:05super sprawa..Seba3.0TDI pisze: ↑24 lut 2021, 14:19To taki dom na wakacyjne wypady mało tego że nad jeziorem to jeszcze w środku lasu
też mam coś takiego....mieszkam tam przez letnie prawie pół roku .. , dojeżdżam do pracy z działki..![]()
Cześć, jeżeli chodzi o felgi to w oryginale te felgi były srebrne, zmieniłem kolor na kolor dokładnie taki jaki idzie w felgach ABT, posiłkowałem się zdjęciami , miałem zrobić czarny ale już teraz wiem że dokonałem dobrego wyboru
Cześć , przyznam szczerze, że błysk Twojego lakieru onieśmiela
Oklejanie listew wyszło Ci bardzo ładnie , ja myślałem nad pomalowaniem wszystkiego co chromowane w black pianoDzolero pisze: ↑20 kwie 2021, 11:41witam
ladna sztuka - tez polowalem na kolor daytona ale wszystko co bylo to albo nieserwisowane zlomy, a jak juz bylo cos konkretnego to sobie wolali jak za zboze.
jakbys chcial sobie sam zrobic dechroming listew to wskakuj do mnie na profil po fotki zobaczyc jak ja to robilem - koszt folii na wszystkie listwy to jakies 150zl.
jeden forumowicz mi na pw napisal ze podjechal do firmy i mu zawolali 1200zl a wiec robiac to samemu mozna zaoszczedzic troche pieniadza (na kwiaty dla zony)
jakbys potrzebowal jakies info to smialo pisz do mnie na priv
pzdr i miliona kilometrow zycze
ps. te tylne lampy az sie prosze o oklejeniea jak juz wszystko okleisz to lusterka w czern tez wypadaloby zmienc
![]()