Witam wszystkich
Po 12stu latach spędzonych za kółkiem passata [4l- B5 i 8l- B6 (wciąż go mam)] nadszedł czas, aby zasiąść za sterami mojego wymarzonego A6 C7 (polowałem na Black Edition, ale trafiła się ta oto biała perełka w wersji S-Line)
Nie będę się rozpisywał o wyposażeniu, gdyż myślę że poza standardowym wyposażeniem S-Line nie ma żadnych extra dodatków.
Historia:
Zakupiłem samochód 4tyg temu w UK od innego polaka, który był jego właścicielem przez ostatnie 4y lata. Samochód został wyprodukowany w 2013r i ma przejechane 122tys km, z czego w ciągu ostatnich 12stu miesięcy, przejechał zaledwie 5tys km. Jest to wersja standardowa 2.0 TDi 177KM zmapowana do 220KM 442Nm przez w/w właściciela. Poza podrasowaniem mocy, przyciemnił jeszcze szyby w całym aucie oraz zakupił zestaw felg Rotor (szkoda ze tylko 18”

Mody: (jakby ktoś potrzebował informcji jak coś rokręcić/zrobić to zapraszam na priv - chętnie udziele informacji

W przeciągu ostatnich 4tyg, od kiedy jestem właścicielem, weszło już kilka dość znaczących modów z mojej strony, aby z zewnątrz wyglądał jak Black Edition, a mianowicie:
- dechroming przedniego grilla, relingów i listew wokół okien
- wymianiłem na tylnej klapie chromowe emblematy na czarne (na frontowy grill mam już tez pomysł

- przyciemniłem tylne lampy
- wymieniłem obudowy lusterek na czarne
- zamontowałem projektory w drzwiach z logo audi
- obczyściłem podrdzewiałe zaciski hamulców i pomalowałem je na czerwono
Plany:
- zmiana wyglądu chromowego loga z przedniego grilla
- zakup 20sto calowych czarnych felg, jak tylko skoncza się opony na obecnych
Zdjęcia samochodu z poszczególnych etapów zamieszczam poniżej

Dzień zakupu:
hamownia
Moje mody:
grill