NIE ZA DUÂŻO WULGARYZMÓW JAK NA JEDNEGO POSTA ?
Tym razem upomnienie, mam nadzieję że następnego razu nie będzie
mi te lampy tył niepasują jakoś zamałe są tracą sieolus28 pisze:Nowe C7. Bardzo ladne. Konsola srodkowa jak w BMW, jak dla mnie, nie za bardzo.
W BMW mozesz zrobic cos takiego jak "European Delivery", odbierasz auto w Europie, masz je na 2 tygodnie (nie wiem dokladnie z powodu jakich przepisow) i pozniej robia re-delivery do Stanow/Kanady. Wychodzi ok. CAD4000 taniej, wiec pokryje Ci koszt biletow i zwiedzania Niemiec. Auto mozesz zamowic wg dowolnej specyfikacji (np. Niemieckiej, Holenderskiej, US). Nie wiem czy Audi robi cos podobnego, ale warto poszukac i popytac dealera.cebo0650 pisze:Wlasnie czytalem kilka artykulow na temat tego ze nowe C7 A6 Avant nie bedzie oferowana w US, bo Amerykanie podobno nie lubia Avantow. To raczej na 99.9% znaczy ze C7 A6 Avant nie bedzie tez sprzedawany w Kanadzie.
DAMiEN pisze:GODNE UWAGI AUTO MOZE KIEDYS BEDE I JA WLASCICIELEM TAKIEGO
Oczywiscie ze mozna zrobic "Europena Delivery" z Audi ale kupujac auto w USA/Kanadzie mozesz je zamowic tylko wg specyfikacji US/Kanada. Poprostu odbierasz auto w Europe zamiast Kanadzie czy USA ale nigdy nie sprzedadza Ci auta w Europejskiej specyfikacji juz nie mowiac o modelu ktory nie jest oferowany tak jak nowe C7 A6 Avantsebbie pisze:W BMW mozesz zrobic cos takiego jak "European Delivery", odbierasz auto w Europie, masz je na 2 tygodnie (nie wiem dokladnie z powodu jakich przepisow) i pozniej robia re-delivery do Stanow/Kanady. Wychodzi ok. CAD4000 taniej, wiec pokryje Ci koszt biletow i zwiedzania Niemiec. Auto mozesz zamowic wg dowolnej specyfikacji (np. Niemieckiej, Holenderskiej, US). Nie wiem czy Audi robi cos podobnego, ale warto poszukac i popytac dealera.