Audi A6 C7 3.0 TDI 313KM
Audi A6 C7 3.0 TDI 313KM
A więc tak, to jest moje Audi. Zakupione jakiś czas temu. To był dobry wybór w porównaniu do BMW i Mercedes. Planuję dorzucić jeszcze do niego Full Ledy, elektryczną klapę, head-up oraz MMI z połączeniem do internetu oraz Google Maps, ale to dopiero od lutego, bo jak wiadomo gwarancja rzecz święta ;P (W tle Audi A3 2.0 TDI 2005r. z przebiegiem oryginalnym!! 90000km)
https://www.dropbox.com/sh/6y80ejl2rk0f ... YRkga?dl=0
https://www.dropbox.com/sh/6y80ejl2rk0f ... YRkga?dl=0
Ostatnio zmieniony 08 lis 2014, 10:58 przez piomak210, łącznie zmieniany 1 raz.
- giganteusz
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam,Kamil Łuczak pisze:Jesli chodzi o mody tego silnika polecam Masters Tuning z Piaseczna. Bolaczka tego modelu jest to ze wieksza moc niz 360KM jest mozliwa ale nie bedzie ona trwała ze wzgledu na coolery. Auto po 2-3 sprintach zacznie puchnac. Po zmianie coolerow zdecydowanie 4 z przodu moze sie pojawic.
w Masters też robiłem auta i mogę polecić, hm... a więc o to chodzi z tymi coolerami... Ciekawe jakby taki mocny program sprawdził się na co dzień, gdzie raz na jakiś czas tylko się auto "pogoni".
A do właściciela auta

Ja mam kolezke ktory mial A7 313KM dlubniete na 398 KM i wszystko na orginale, jezdzilo to rewelwacyjnie i nie zminial " icka " - z tym ze auto sluzylo glownie do pokonywania kilometrow nie scigania sie z pod swiatel
Ja osobicie pare razy mialem okazje je " pomeczyc " i nie bylo czuc ze " icek " puchnie " wiadoma rzecza jest ze wiekszy " icek " lepszy
co do programow to bardzo dobara opinia cieszy sie rowniez " Aligator " - dynosoft

Ja osobicie pare razy mialem okazje je " pomeczyc " i nie bylo czuc ze " icek " puchnie " wiadoma rzecza jest ze wiekszy " icek " lepszy
co do programow to bardzo dobara opinia cieszy sie rowniez " Aligator " - dynosoft
a tu punkt patrzenia zależy od punktu siedzeniakiarka pisze:400 kucy.... To musi asfalt zwijać...
Podstawowe 245 już zapitala....a co dopiero 400....

jestem zdaniem Super Auto.