[S6 C7] 4.0 V8 BiTurbo 701 KM / 880Nm By Sportmile
Nie dziwcie się koledzy, że niektórym skacze gól, bo takie jest życie, niektórzy pracują i ciula mają, niektórzy nic nie robią i mają najwięcej.
Powiem Wam, czego mnie nauczyła mama i po tym temacie widzę, ze jest to największa wartość życiowa, NIe wywyższać się i nie wychwalać przy ludziach biedniejszych
A wracając do tematu to naprawdę rewelacyjne auto. Gratulacje potomka.
Powiem Wam, czego mnie nauczyła mama i po tym temacie widzę, ze jest to największa wartość życiowa, NIe wywyższać się i nie wychwalać przy ludziach biedniejszych

A wracając do tematu to naprawdę rewelacyjne auto. Gratulacje potomka.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Witam,
nie wywyższam się, nie traktuję nikogo z góry. Jak jeździłem c6 w dieslu to byłem tu na forum i teraz mając s6 też jestem bo nie czuję się lepszy z powodu auta. Co do pracy to moze moja nie jest ciezka ale zajmuje duzo czasu i naprawde stresuje. A widze że kolega też dosiada bi-turbo dokładnie 4.4 v8 i dobrze wie że za darmo nikt mu nie dał.
Kolor jest powiedzmy uniwersalny nie rzuca sie w oczy. Kiera scieta bedzie w Rs
Pozdrawiam i dzieki za gratulacje
nie wywyższam się, nie traktuję nikogo z góry. Jak jeździłem c6 w dieslu to byłem tu na forum i teraz mając s6 też jestem bo nie czuję się lepszy z powodu auta. Co do pracy to moze moja nie jest ciezka ale zajmuje duzo czasu i naprawde stresuje. A widze że kolega też dosiada bi-turbo dokładnie 4.4 v8 i dobrze wie że za darmo nikt mu nie dał.
Kolor jest powiedzmy uniwersalny nie rzuca sie w oczy. Kiera scieta bedzie w Rs
Pozdrawiam i dzieki za gratulacje
- sir KENnY XVIII
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Szymon
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
Gratki za zakup i odwage na zdecydowanie sie na auto z pierwszej parti produkcyjnej, jest wielu ludzi którzy uważają ze do roku czasu z nowego modelu nie powinno sie kupować z powodu niedopracowania. Tak czy siak życzę szerokości i bezawaryjności. Osobiście tez mi chodzi S6 C7 po głowie a to co tu przeczytałem na temat spalania tylko mnie utwierdziło ze to będzie następca Bestji (pewnie nazwę ja Super Bestia))) Czas sie wybrać do Audi na test drive... i poczeka na 2 latka z drugiej ręki 

censored pisze:A nie znalazła by się jakaś posadka dla biednego AdminaSsmile pisze:Co do pracy to moze moja nie jest ciezka ale zajmuje duzo czasu i naprawde stresuje.![]()
![]()
![]()
Auto piękne , ehhh![]()
![]()
Jeśli już tak pytają to można wiedzieć czym się zajmujesz. Tak z czystej ciekawości pytam nie musisz odpowaidać jeśli nie chcesz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 1.8T 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Zajmuje się prefabrykacją aluminiowych profili, produkcją komponentów, konstrukcji aluminiowych i w ogóle wszystkim co związane z aluminium, profile, blachy, taśmy. Aluminium specjalistyczne, wysoko gatunkowe itp. produkcja seryjna i na zamówienie. Obróbka i profesjonalne spawalnictwo, spawy z kontrolowaną termiką spoiny, najnowsze maszyny do tego typu prac. Lada moment poszrzamy ofertę o kompleksową ofertę tytanu i stopów magnezowych.