Autko w realu miażdzy sutki a dokładnie ledy,dyfuzor s-line i te duże chromowane koĂącówki wydechu.
Jak założysz lusterka polif to będzie "mucha nie do rucha komar nie dokąsi"

Nikt Cię kolego nie atakuje... Po prostu mówię, że fajnie to wygląda. Nie wiem o co Ci chodziło z tym składakiem. To przecież przeróbka na po lift na ORI częściach. Zdecydowanie lepiej to wygląda niż przed przeróbką-taki był przecież oczywisty jej cel!elvis220280 pisze: a kolega od A6C5 mnie atakuje
kolego jak już wspomniałem ... o gustach się nie rozmawia ...krzysiek-54 pisze:Nikt Cię kolego nie atakuje... Po prostu mówię, że fajnie to wygląda. Nie wiem o co Ci chodziło z tym składakiem. To przecież przeróbka na po lift na ORI częściach. Zdecydowanie lepiej to wygląda niż przed przeróbką-taki był przecież oczywisty jej cel!elvis220280 pisze: a kolega od A6C5 mnie atakuje![]()
Sam też będę u siebie taki lift robił na wiosnę, tyle tylko że w Q7.
olimpus107 polift wewnątrz wygląda tak jak "przed"liftolimpus104 pisze:Elvis220280.Takie skladaki prodokuje fabryka Audi,od 2009 roku
Model auta jest dokladnie taki sam.Przod i tyl pochodza z tego samego auta 2009.Pozatym posiadam zdemontowane czesci .Niemasz zielonego pojecia jak wyglada C6 po FACELIFTINGU .
No spoko... Tylko tutaj zarówno przód jak i tył jest lift na 2009...elvis220280 pisze: kolego jak już wspomniałem ... o gustach się nie rozmawia ...
a składak to składak jak sama nazwa wskazujew tym przypadku przód inny tył inny
aha a kolega A6C5 A6C6 i Q7no no no - gratuluję
DZIęKI Kolegostinger pisze:Nie ma o co kruszyc kopi. Każdy ma swoje gusta i niech modyfikuje swoje autko jak chce...a i każdy ma też mozliwość wypowiadania sie na ten temat, choć fakt faktem że te mody zewnętrzne są typowe dla rocznika po 2009.
ps.elvis220280 korzystaj z opcji edytuj post bo pisanie postu pod postem groziod moderatora