moje a6
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2016
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 TDI 150KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
moje a6
Taki prezent sobie zrobilem pod choinke bo w starej c5 wydmuchalo uszczelke pod glowica. Audi 3.0 tdi 2004rok.W planie bylo cos mlodszego min 2008rok i w kombi ale z tego co ogladalem to nie bylo co wybrac .Poszukiwania trwaly ponad rok i wkoncu kupilem sedana.Starsza jak bylo w planach ale z malym przebiegiem bo tylko 115000tys i bardzo zadbana .Obecnie 125000tys.Samochod kupiony w de osobiscie, obecnie tu pracuje i mieszkam. Wszystko udokumentowane wpisami w ksiazce i wydruk z aso co bylo szczegulowo robione przez ten czas.Autko posiada zawieszenie eibacha, biksenon ,oswietlenie diodowe w srodku i lusterkach (skladane),listwy diodowe w drzwiach.Lopatki w kierownicy,system odpalania start stop, roleta tylnej szyby i bocznych.Ogolem prawie wszystko co bylo w tym roku dostepne .Brakuje jedynie tv oraz wizualnego parktronika . Auto bylo pokazowe w salonie wiec ma troche wyposazenia dodatkowego jak na ten rok.W planie mam w nastepnej kolejnosci szybki zrobic . Zastanawiam sie tylko czy czerne lub fotochrom ,ale niewim czy sie nie zleje to z kolorem auta.Napewno wpdanie gril sline .Jest jeszcze pare pomyslow ale to sie zobaczy co czas przyniesie.
CHYBA zrobie najjasniejsza cale auto i bedzie ok, a w c5 mam tak zrobione tyl troche ciemniejszy a przod najjasniejsza ![Obrazek]()
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2013, 20:48 przez elvis7676, łącznie zmieniany 1 raz.
- Seba3.0TDI
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Seba
- Rocznik: 2013
- Moje auto: RS6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna