Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Moje A6 S line

Prezentacja w/w aut.
SBK00pl
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: SBK00pl » 05 lip 2013, 18:32

Jeszcze nie wszystko jest opłacone. Trzeba naprawić lusterka i zderzak. Porobić opłaty w Polsce (w tym 18,6% akcyzy) i zarejestrować. Jak widać pozostało niewiele pracy ale dużo biegania po urzędach :(

[ Dodano: 2013-07-23, 08:20 ]
Po dość długiej nieobecności wracam i mam wieści. Bardzo dobre wieści :) Otóż moje Audi przyjechało <hura> Jak na razie jest po oględzinach. Zrobiłem kilka zdjęć, żeby nareszcie je w pełni zaprezentować. Jest trochę brudne, ale czyszczenie będzie na koniec pracy.

Tak to wygląda z zewnątrz:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

W środku:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Silnik:
Obrazek

I nieszczęsne lusterko:
Obrazek

Jak już pisałem, obejrzałem auto dokładnie. Wnętrze nowiutkie. Nic nie zniszczone. Nie ma nawet ryski na drewnie. Wszystko w środku działa bez zarzutu. Audi MMI dość intuicyjne w obsłudze pomaga sterować nagłośnieniem Harman-Kardon. Muzyka bezbłędna. Robi z uszu miazgę <lol> Ktoś w ameryce miał w nim jeszcze mocniejsze granie, bo w bagażniku w schowku jest podłączenie na subwoofer porządnymi grubymi kablami. Jak się okazało, mam łopatki za kierownica. Nie wiem, czy to opcja, czy standard, ale są fajne i działają. Przejechałem się kawałek i muszę stwierdzić, że dÂźwięk V6 robi swoje.

Tyle dobrych wieści. Teraz czas na te gorsze. Brak szybki w lewym lustrze. Prawe do wymiany. Zderzak z przodu dość zniszczony. Połamane uchwyty lamp. Na łączeniu maski i lewego błotnika niewielkie uszkodzenie, ale będzie trzeba polakierować. Przytarcie na dachu ponad lewymi drzwiami. Jeśli to ogarnę i umyję Audiczkę, to będzie salonówka. Niepowtarzalna i jedyna w Polsce.

Dajcie mi dwa tygodnie ;)

[ Dodano: 2013-07-31, 15:24 ]
Mam już nowy grill i lusterko :> W poniedziałek zawożę Audi do lakiernika do poprawki zarysowań, wspomnianych wgnieceń i polakierowania zderzaka

Audi już gotowe. Trochę nowych zdjęć:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ