Moje A6 C6 2005
Moje A6 C6 2005
Witam-to moja niunia. Kupiona dwa miesiące temu-pełny s-line (prócz lusterek bo mi się nie podobają) Prawie full opcja. 3,0 tdi podciągnięta o 40km.
Dało by radę zmienić lampy z tyłu na te ledowe po lifcie?
Macie jakieś propozycje tuningu wizualnego-myślałem o malowaniu felg.
Dało by radę zmienić lampy z tyłu na te ledowe po lifcie?
Macie jakieś propozycje tuningu wizualnego-myślałem o malowaniu felg.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 09 mar 2016, 19:07 przez QORDIAN, łącznie zmieniany 1 raz.
99% A6 w PL to wersje S-line... Niby czym się różnią lusterka s-line od obecnych co masz na aucie, że Ci się nie podobają? Bo jak myślisz, że srebrne obudowy to s-line to....
. Z sline to Ty masz tylko znaczek na grillu tak jak koledzy wyżej wspomnieli. Pokaż środek, może tam coś z sline będzie więcej...
Co do zmian na lampy polift :
- zderzak
- klapa
- lampy
- nowy bord
- itd
Jedyne co wyróżnia ją od innych to lakier - kosa

Co do zmian na lampy polift :
- zderzak
- klapa
- lampy
- nowy bord
- itd
Jedyne co wyróżnia ją od innych to lakier - kosa
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- yaszczur
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Dwie, czy trzy osoby tam tylko pisały, że są fajne i raczej chodziło o wzór, bo jest naprawdę fest, tylko ten dobór kolorów... więc słowo "wszystkim" jest trochę naciągnięteQORDIAN pisze:A to ciekawe bo jak założyłem temat z wyborem felg i te wszystkim podobały się najbardziej.

Robisz auto pod siebie, więc takie Twoje prawo i w pierwszej kolejności Tobie ma się podobaćQORDIAN pisze:Mnie się podobają więc zostaną takie jakie są.

Pozdrawiam...
Widocznie te 3 osoby nie rozumieją pytania jakie zadałemyaszczur pisze:Dwie, czy trzy osoby tam tylko pisały, że są fajne i raczej chodziło o wzór, bo jest naprawdę fest, tylko ten dobór kolorów... więc słowo "wszystkim" jest trochę naciągnięteQORDIAN pisze:A to ciekawe bo jak założyłem temat z wyborem felg i te wszystkim podobały się najbardziej.
Robisz auto pod siebie, więc takie Twoje prawo i w pierwszej kolejności Tobie ma się podobaćQORDIAN pisze:Mnie się podobają więc zostaną takie jakie są.

Jutro bedę robił polerkę plus nakładany będzie Ceramic Pro-mam nadzieję, że uda mi się zrobić całe auto.
Jeszcze mam pytanie do znawców- odstają mi te listwy przy drzwiach z przodu na dole. Przy dokręcaniu śrubek zaczynają odchodzić. w tylnych drzwiach jest w miarę ok, idzie je gdzieś dokupić?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.