Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

mój 3 litrowy czarny golas 4x4

Prezentacja w/w aut.
ODPOWIEDZ
igorw

mój 3 litrowy czarny golas 4x4

Post autor: igorw » 07 wrz 2014, 20:40

Witajcie, trochę późno, ale nadszedł czas na pokazanie mojej furki. W sumie ujeżdżam już drugie A6, ale na forum "rozpisałem się" po kupnie tej C6. To już prawie 3 lata, zatem w końcu zebrałem się i zrobiłem fotki.
Póki co krótki "rachunek sumienia" czyli historia: auto kupiłem od firmy w której pracuję w styczniu 2012 roku z przebiegiem 125 tys km. Uznałem, że warto bo słabe wyposażenie rekompensował świetny stan. Udało się, wygrałem przetarg.
Ponad standard ma niewiele: tempomat, czujnik deszczu, fotochromatyczne lusterka z grzaniem i składaniem, cyfrowy panel klimy. Za to nie ma DPF <brawo>

Plany - zastanawiam się nad sprzedażą bo kolega skutecznie zaszczepił we mnie żądzę kupienia SUVa od konkurencji.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2014, 18:31 przez igorw, łącznie zmieniany 6 razy.

daniel1997

Post autor: daniel1997 » 07 wrz 2014, 21:20

igorw, nie taki golas <okok> patrząc na ten znikomy przebieg to trochę przygód miałeś.

igorw

Post autor: igorw » 07 wrz 2014, 21:24

daniel1997 pisze:trochę przygód miałeś
No zawiodłem się trochę na Audi... ale muszę przyznać - jeździ się tym świetnie!
Jednak kolega namówił mnie (chyba i w dodatku jak znajdę w dobrym stanie) SUVa od BMW: X5. Tak się zastanawiam... może pora na zmiany?

Audi A7 Klub

Post autor: Audi A7 Klub » 10 wrz 2014, 19:54

W miarę ok się prezentuje. Ale odkleił bym tą folię z klapki od wlewu paliwa - po co to? <uoee>
No i oczywiście ten grill prosi się o jakiś chociaż zwykły ori. Tak po za tym to wozidło ok.

[ Dodano: 2014-09-10, 19:54 ]
A tak swoją drogą to chyba nie był udany egzemplarz skoro z przebiegiem 125tys km on miał prawie największe usterki już naprawiane... Moja gdy ją sprzedawałem miała 317tys i nie robiłem w niej nic prócz wymiany wtrysków (i to też nie ja tylko poprzedni właściciel)

igorw

Post autor: igorw » 11 wrz 2014, 11:08

Mnie się akurat podoba carbon, następny właściciel sobie najwyżej odklei. To samo z grillem - dla mnie prezentuje się ok, ale ori leży na strychu jakby co.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja