Od piątku stałem się właścicielem Audi A6c6 z rocznika 2004. Przebieg to 212 tyś km ( potwierdzony w ASO AUDI )
Początkowo nie skupiałem się na sedanach, ponieważ mam 2-msc dziecko a jak to z takimi małymi dziećmi bywa - bagażnik jest największym wyznacznikiem przy zakupie auta

Niestety, nie mogłem przejść obojętnie obok mojego egzemplarza. Auto w 2018r. sprawdzone do Polski, od tamtej pory był 1 pierwszy właściciel, który na dodatek założył instalacje LPG o pojemności zbiornika 90 L
Może mój egzemplarz nie ma tych wszystkich bajerów w postaci tempomatu, kolorowego MMI, regulowanych elektrycznie foteli, klimatronica z wyświetlaczami temperatury, multimedialnej kierowcy, ale jest to egzemplarz utrzymany można by rzec perfekcyjnie w każdym detalu, z zewnątrz nie uświadczyłem ani jednej ryski, wgniostki, wgłębienia, ubytku. Środek tapicerka w stanie jak z salonu, czysta, bdb utrzymana.
Silnik suchy, bez wycieków, idealna praca na LPG, jedzie się przyjemnie a nawet bardzo

Niestety sytuacja zdrowotna mojej zony zmusiła mnie do sprzedaży BMW F11 z 2011r. i zakup właśnie Audi

To tyle jeżeli chodzi część powitalna

Także WITAJ GRUPO !