Trzeba... ale obszedłem to w ten sposób że z jednej i z drugiej strony na ścianie nakleilem sobie kawałek pianki kalczukowej, więc nawet jak przydzwonię w ścianę to nic się nie dzieje... :D
Patryku... idealnie, ładnie wygląda bez chromu. Atakuj lewe.
Przy okazji 2006 rok te moje stare ori A6 C6 (zmieniłem np: oryginalne logo czarne, nowe soczewki, odbłyśniki, klosze ciemne bez chromu z homologacją z Radkiem, dobra firma Auto Gamma. Grill ten sam oryginał.) Ciekawe czy kiedyś bez chromu te nowe auta Audi A6 C4, C5, C6 mniej kosztowały? A może było ciężko aby kupić? A może były strasznie obrzydliwe bez "srebra"? Moje fotki. Ps: Nie zamknąłem drzwi.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
Hej, dzięki. Niestety auto gamma nie ma już kloszy do A6, kupiłem innej firmy, (będąc szczerym to nie pamiętam już jakiej). Soczewki evox i ksenony osram night breaker już czekają na montaż, no ale na to będę potrzebował więcej czasu więc czekam aż nabiorą mocy urzędowej.
Póki co dzisiaj zrobiłem już obie strony a do tego przeniosłem suba pod fotel, (tzn przed fotel bo pod fotel się nie mieści). Teraz muszę uporządkować te kable i jakoś je ukryć pod dywanikiem, plan jest taki by sub był w pełni demontowany, gdyż gdybym chciał "kogoś zabrać" do tyłu to musiałby trzymać stopy na subie, więc muszę mieć możliwość jego demontażu gdy zadzie potrzeba.
Malina, będzie buczało nieźle.
Ps: A mówiłem Ci z subwooferem aktywnym w bagażniku jeśli nie masz koła? Spójrz, załącznik. Oczywiście próbka bo nie chcę mi się szukać no i konwerter. Nie wiem czy jest dobre czy nie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
Malina, będzie buczało nieźle.
Ps: A mówiłem Ci z subwooferem aktywnym w bagażniku jeśli nie masz koła? Spójrz, załącznik. Oczywiście próbka bo nie chcę mi się szukać no i konwerter. Nie wiem czy jest dobre czy nie.
No niestety u mnie sub w bagażniku jest bez sensu bo kanapa nie jest składana, a za nią jest gruba blacha podobnie jak pod półka. Cały bagażnik jest mega oddzielony od wnętrza auta więc bez sensu, powiem Tobie że to maleństwo mi wystarcza, serio daję radę.
OnJest86, .
Ps: Tak jak wiesz, zmieniasz... to jest troszkę roboty z otwieraniem zderzaka, ustawieniem reflektorów między błotnikami, te śruby regulacyjne i zamykaniem. Będzie dobrze, elegancko jak jest noc, ciemno (fotka) nawet znajdziesz mrówkę na drodze a nie dzika . A dzień, słońce? "Malina" z C6.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dobra, żarty się pokończyły... Rozebrałem wszystko jeszcze raz i wysłałem lampy do serwisu który zrobi mi dynamiczne kierunki, jak się bawić to się bawić! Przy okazji postanowiłem zmienić grill na plaster miodu ale poliftowy.