ps.napisz dokladnie jak ogarnales te halogeny,bo u mnie przy ledach to wstyd wlaczac te zoltka

Dzięki. The Rock chyba wie co mówi... Wystarczy wejść w jego galerię! Hehe.The Rock pisze:Co tu dużo pisać zajebistaFelga 20" na lato dopełni wszystko
Xenon w halogen to akurat nie problem... Założy się same palniki.stinger pisze:Dominik wrzucił koledze xenony w halogen, a że dodatkowo zrobił mu xenon w miejsce H7 w dlugich, to po włączeniu noc zamienia się w dzień. Taki tam 4you modzik
Chyba to nie ma różnicy czy skrętny. Mówimy tu o lampie polifowej z led i o dodatkowej H7 która siedzi w miejscu przedliftowych dziennych i tą właśnie H7 zastapiono xenonem. Tak powstał trixenon + xenon w halogenach przeciwmgielnych.krzysiek-54 pisze:Ja mam BiXenon skrętny... Ten mod to jedynie do aut ze zwykłym Xenonem.
oj troche brakujekrzysiek-54 pisze: Wyposażona dość obficie. (Niemiec kasy nie pożałował!) Hehe![]()
Tak...RASUK pisze:kolor igla, super sie prezentuje z tapicerka. Wg mnie najgorszy kolor to srebrny.
Pzdr
PS: a to twoje zawieszenie to nie jest przypadkiem S-line?