Witam wszystkich

już od bardzo dawna miałem zamiar napisać tutaj kilka słów o swoim aucie ale jakoś nigdy nie było czasu lub nie mogłem zebrać się do kupy
A więc Avant 3.0 ASB z 07' w najładniejszym moim zdaniem kolorze

Zakupione pod koniec 2014 roku z oryginalnym (potwierdzone w ASO) przebiegiem 158 tyś km

od tego czasu do dnia dzisiejszego podskoczył do ponad 180 tyś. Pojazd sprawuje się bezawaryjnie lecz w między czasie prócz rzeczy czystko eksploatacyjnych jak oleje filtry klocki hamulcowe oraz tarcze umarł mi niestety kompresor klimatyzacji

oraz zerwał się pasek wielorowkowy (pojazd zatrzymany gdy zaczął się rwać, prócz paska żadnych uszkodzeń) Z wyposażenia posiada chyba wszystko co do szczęścia jest potrzebne

moim zdaniem najważniejsze to:
skóra w ładnym szarym kolorze
kolorowa nawigacja z zestawem bluetooth
sportowa wielofunkcyjna kierownica
pakiet ambiente oraz odprowadzenia do domu
oraz wiele innych rzeczy które większość A6 posiada
Co do planów to jak to bywa, życie je zweryfikowało

chciałem felgi 19 i były lecz po pojeżdżeniu kilka dni doszedłem do wniosku że szkoda mi tracić komfort jazdy, szkoda mi było samochodu męczyć na tak wielkim kole, oraz denerwować się w wypadku zarysowania felgi na naszych pięknych drogach

a z uwagi że udało mi się zakupić w dobrej cenie 19 s-line ( w takim kolorze kupiłem

z czegoś musiała się wziąć ta okazja...

] sprzedałem je po przemalowaniu i zarobiłem jeszcze parę złotych. Dlatego z planów pozostaje tylko przyciemnić szybki oraz ewentualnie jak by się trafiła w jakiś dobrych $ tapicerka s-line
Więcej zdjęć wrzucę jak trochę brudu ogarnę z wnętrza
http://www.fotosik.pl/zdjecie/f582bed4c07c2528