Witam wszystkich na forum przebywam juz od jakiegos czasu ale dopiero teraz zdecydowalem sie zaprezentowac moje auto, wczesniej jezdzilem bmw e34 525i z ktorego bylem bardzo zadowolony, jednak chcialem sprobowac czegos innego i wybor padl oczywiscie na Audi zdecydowalem ze 2,7tdi z przednim napedem w zupelnosci mi wystarczy i w szczegolnosci tego silnika szukalem, po dlugich poszukiwaniach znalazlem wkoncu to czego szukalem, rok produkcji auta to koniec 2009 roku, bezwypadkowe i w naprawde fajnym stanie, przebieg na dzien dzisiejszy 175tys. serwisowany do konca, skrzynia biegow multitronik (pewnie niektorzy powiedza ze moge tego zalowac ale narazie wiekszego stresu nie mam gdyz skrzynia ma 15tys. km, wymieniona w serwisie, koszt okolo 8tys euro, byl to takze glowny powod sprzedazy auta przez poprzedniego wlasciciela ):] Co wiecej moge napisac? do dnia dzisiejszego samochod sprawuje sie naprawde bardzo fajnie, poprostu ciesze sie jazda
Wyposazenie:
-navi 3d
-4 elektryczne szyby
-klimatronik
-zmieniarka na 6cd, 2X karta SD i DVD (odblokowane podczas jazdy)
-elektryczne lusterka
-bixenon
-parktronik
-elektryczne lusterka
-multifunkcja
-oswietlenie ambiente
-tempomat
-doswietlanie drogi do domu
- i pewnie jeszcze kilka rzeczy by sie znalazlo ale wiecej mi jakos nie przychodzi w tej chwili do glowy
Modyfikacje:
wewnatrz:
-kierownica od s4 z lopatkami
-wnetrze black piano
-oryginalne nakladki na pedaly rs6
-wirus na 225 ps
z zewnatrz:
-pelny pakiet stylistyczny Rieger lacznie z koncowkami wydechu
-kola zimowe 18 cali i letnie 20 cali z oponami 255/30
-zawieszenie gwintowane AP
-tylnia lotka RS6
-lekko przyciemnione halogeny z przodu
Mysle ze to by bylo na tyle, chyba ze mi sie cos przypomni to napisze
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2015, 10:17 przez Wodzu1987, łącznie zmieniany 2 razy.
Piękny połysk Bardzo dobry wybór kosmetyków. Używam tylko Meguiar's i to co te woski robią z lakierem jest rewelacyjne. Potrafią ożywić lakier, nadać mu wyrazistość i wyciągnąć głębię koloru. Do tego raz na jakiś czas używam ich Quik Detailer i auto lśni