no niestety natężony okres był przede mną więc brak czasu na cokolwiek i przy aucie też nic się nie zadziało ale będę pomału nadrabiał
  no niestety natężony okres był przede mną więc brak czasu na cokolwiek i przy aucie też nic się nie zadziało ale będę pomału nadrabiał  

ostatnio nic się nie dzieje w temacie bo będę się chyba rozstawał z moją A6
 ostatnio nic się nie dzieje w temacie bo będę się chyba rozstawał z moją A6   

Najprawdopodobnie będzie A4 B9 ale to jeszcze tylko plany po sezonie się okaże

Wiesz co muszę zerknąć bo nie pamiętam ale chyba jest taki sam odcień.Gregorski3 pisze: ↑04 mar 2022, 19:57Mam taki sam grill. Czy te mocowanie znaczka 0000 tez masz delikatnie w innym odcieniu ?

na wiosne to już postanowione moja padlina idzie na sprzedaż ktoś podpowie ile realnie mogę za niego dostać? Wiadomo na każde auto musi się znaleźć odpowiedni kupiec ale ogólnie jak patrzyłem to podobnych C6 jak moje to mało chodzi głównie o silnik i rocznik bo jakiegoś mega wyposażenia to nie mam
 na wiosne to już postanowione moja padlina idzie na sprzedaż ktoś podpowie ile realnie mogę za niego dostać? Wiadomo na każde auto musi się znaleźć odpowiedni kupiec ale ogólnie jak patrzyłem to podobnych C6 jak moje to mało chodzi głównie o silnik i rocznik bo jakiegoś mega wyposażenia to nie mam  ![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif) będę wdzięczny za każdą sugestię
  będę wdzięczny za każdą sugestię  

Ja swojego CAGB bez S-line w tamtym roku kupiłem za nie całe 37 tysięcy, kolor chyba ten sam jak twój - LZ7Q? 2010 rok, sedan. Z bajerów prawie to samo co masz u siebie (osobiście mam manuala) bez kilku pozycji. Dorzuć sobie koszt gratów które wrzuciłeś do furki, przeanalizuj otomoto i masz odpowiedź na swoje pytanie._wladi_ pisze: ↑23 lis 2022, 19:59Siema ekipa dawno mnie nie było ale brak czasu na wszystkona wiosne to już postanowione moja padlina idzie na sprzedaż ktoś podpowie ile realnie mogę za niego dostać? Wiadomo na każde auto musi się znaleźć odpowiedni kupiec ale ogólnie jak patrzyłem to podobnych C6 jak moje to mało chodzi głównie o silnik i rocznik bo jakiegoś mega wyposażenia to nie mam
będę wdzięczny za każdą sugestię

potem założę jakiś temat
  potem założę jakiś temat  

Jak znajdziesz czas to wyślij kilka fotek.
  Jak znajdziesz czas to wyślij kilka fotek.