NorthWesterN pisze: ↑18 sty 2025, 08:42Tak dodam od siebie że u mnie na zegarach w5w i p21w walą identyczny jak nie ten sam komunikat o spalonej żarówce. Miałem sytuację że był błąd Daytime running lights a nie świeciła pozycja.
NorthWesterN
Wydaje mi się, że działają w jakimś stopniu razem. Dlatego te błędy mogą się pojawiać.
Należy dodać, że są irytujące, powinny zgasnąć po wyświetleniu a nie widać je cały czas i to jeszcze na zółto
A tu sprawdziłem jeszcze raz i działa jak należy
Pierwsze zdjęcie pozycję a drugie dzienne
Dodano po 9 minutach 22 sekundach:
Doc pisze: ↑18 sty 2025, 02:47KorteX: Na tym zdjęciu świecą dzienne? Bo wygląda jakby tylko postojowe świeciły, chyba, że tak pechowo się światło odbiło (...)Faktycznie średnio, słabo widać do jazdy dziennej.Wurst: (...) zdjęcie tak wyszło, dobrze mocno świecą, czasami wydawało mi się, że za mocno.
Zdjęcie było robione z dołu, może dlatego tak wyszło. (...)
Hmm...Marcinie, "Wurst'u"
a może sprawdź dokładnie (oczywiście jeśli chcesz) bo wyglądają serio jak postojowe W5W a dzienne to P21W.
Pokaże Ci twoje duże zdjęcie. Ja miałem też oryginalne jak kupiłem dość dawno z Niemiec A6 C6. Tu są moje odpalone P21W a u Ciebie wydaje mi się że nie działają, albo błąd jakiś i włączone postojowe.![]()
Doc
Nie no musiałem mieć na pozycji, same nie przeskoczą z dziennych na pozycje, chyba że zgaszę silnik a tego nie robię do zrobienia zdjęcia.
A ciebie ładniejsze te światło, takie po liftowe hehhe