tak Ci sie tylko wydaje bo na zdjeciach wyglada bardzo ostro, pozatym zdjecia robilem przy otwartych drzwiach wiec swiecily do zdjecia pelna moca po zamknieciu drzwi sciemnia sie juz prawie o polowe, pozatym mozna sciemniac z mmi, ja osobiscie czuje sie bardzo komfortowo przy max ustawieniu jasnosci, i jestem bardzo zadowolony mialem ori listwy z audi i jak dla mnie byla kicha:)
Pozdrowionka
kwestia gustu moim zdaniem ledy w seryjne miejsca ok ale ta listwa to raczej przesada jak. Ale to moje zdanie. Teraz bardziej mi to przypomina małolata w kadecie
Pozdrawiam
MiRSoN
P.L.A.N.Y.
LED tył - Wykonane
Polerowane felgi - na aucie
Remap do 200 KM i 489 NM
DRL Lampy przód - wykonane
tylnie zawiasy klapy ze sprezynkami - wykonane
wydech cat back - 2016/2017
remap stage 2
mirrson pisze:kwestia gustu moim zdaniem ledy w seryjne miejsca ok ale ta listwa to raczej przesada jak. Ale to moje zdanie. Teraz bardziej mi to przypomina małolata w kadecie
mirrson, lepiej bym tego nie ujął tomekkkkk22, według mnie to trochę pojechałeś (albo faktycznie zdjęcia tak wyszły) ale to tylko moje zdanie
Ja nie chciaem nikogo urazic ale wzrazic swoja opinie. Uwazam ze to nie ta klasa na takie mody bo audi sama w sobie ma klase bez zbednych tuningowych dodatkow. jesli ledy to tylko w miejsca seryjne tak jak pisalem wczesniej bo naprawde zajechalo tandeta
MiRSoN
P.L.A.N.Y.
LED tył - Wykonane
Remap do 200 KM i 489 NM
remap stage 2
mirrson, po pierwsze nikogo nie uraziles, szanuje twoja opinie, po drugie ledy sa w miejscach fabrycznych:
wygladaja tak samo z ta roznica ze mocniej swieca, co mnie akurat sie podoba, zreszta tak jak mowilem dzialaja tak samo jak ori wlacznie z sciemnianiem z mmi i rozjasnianiem po otwarciu drzwi, kolor maja taki sam jak ori, malo kto nawet zorientuje sie ze to nie sa ori
w rzeczywistosci nie swieca tak mocno jak wyglada to na zdjeciach, w rzeczywistosci sa bardziej subtelniejsze niz te z kadetow nie wiem czemu ale jak robie zdjecia to wygladaja jak latarnia morska zrobilem nowe zdjecia przy max sciemnieniu przy srednim i przy max rozjasnieniu ale wrzuce pozniej bo musze chwilowo uciekac, na nowych zdjeciach wyglada to juz nie tak razaco jak na starych ale i tak wygladaja jakby razily po oczach;/
P.S. kazdy ma prawo do swojego zdania, i od tego jest formum zeby je wyrazac i dyskutowac na rozne tematy, wiec opinie sa jak najbardziej mile widziane i te dobre i te zle co nie znaczy ze mnie ktos urazi bo nie tak latwo mnie urazic heheh nie znaczy to rowniez ze zmienie zdanie co do mojego podswietlenia ktore w mojej opinii wyglada miliard razy lepiej niz to ori z audi bo to ori to wogole nie wyglada bo niby jest a go nie widac nawet w calkowitej ciemnosci i z pewnoscia moje biale czyli ten sam kolor co ori wyglada jak dla mnie mniej kadeciarsko niz inne kolory tak jak np ten tutaj search.htm/authors/gobi,0 ale to juz indywidualna kwestja gustu kazdego z nas:)
Pozdrawiam
Edit:
jasnosc ustawiona na minimum
tutaj jasnosc 50%
jasnosc 100%
a tutaj jasnosc 200% czyli przy otwartych drzwiach
i jasnosc w ciagu dnia przy otwartych drzwiach czyli znow 200% hehe
dodam jeszcze ze swiatlo jest snieznobiale tak jak w ori a nie tak jak wyglada na zdjeciach, bo tu wyglada lekko niebieskawo
co zdjecia to inaczej te i tak nie wygladaja tak dobrze jak w rzeczywistosci (przynajmniej jak dla mnie ) dodam jeszcze ze ta poswiata na gornym dekorze w desce rozdzielczej to nie z ledow tylko z zewnatrz (lampa na chodniku)
tutaj dla porownania orginalne audi ktore tez wygladaja na zdjeciu jak latarnia morska a w rzeczywistosci prawie niedostrzegalne golym okiem :):)
no chyba ze moze poprostu u mnie nie chcialy swiecic ori bo zaznaczam po raz kolejny ze kupilem ori w audi i moim zdaniem byly to pieniadze wyrzucone w bloto bo swiecic swiecily ale tak slabo ze w nocy byly niedostrzegalne
natomiast tutaj cos co wedlug mojej opini wyglada bardziej kadetowo niz moja wersja ala ori choc nie ukrywam ze taka kolorystyka tez mi sie w miare podoba, ja nie zdecydowalem sie na zadne inne kolory niz ori
tomekkkkk22 pisze:P.S. kazdy ma prawo do swojego zdania, i od tego jest formum zeby je wyrazac i dyskutowac na rozne tematy, wiec opinie sa jak najbardziej mile widziane i te dobre i te zle co nie znaczy ze mnie ktos urazi bo nie tak latwo mnie urazic heheh nie znaczy to rowniez ze zmienie zdanie co do mojego podswietlenia ktore w mojej opinii wyglada miliard razy lepiej niz to ori z audi bo to ori to wogole nie wyglada bo niby jest a go nie widac nawet w calkowitej ciemnosci i z pewnoscia moje biale czyli ten sam kolor co ori wyglada jak dla mnie mniej kadeciarsko niz inne kolory tak jak np ten tutaj search.htm/authors/gobi,0 ale to juz indywidualna kwestja gustu kazdego z nas:)
Pozdrawiam
Podoba mi się Twoje podejście do sprawy i masz świętą rację Po to jest właśnie forum żeby każdy wyraził swoją opinie i nie koniecznie każdy musi się zgadzać z tym co my lubimy Jak już powiedziałem wcześniej, mi osobiście takie full jasne się nie podobają i trącą wsią Ale na tych nowych zdjęciach, przy ściemnieniu już wygląda kozacko
Widzisz alexpulawy, na tych pierwszych zdjeciach nawet mnie to razi, na tych drugich zreszta tez pierwsze zdjecia byly wszystkie robione przy max oswietleniu czyli przy otwartych drzwiach to raz a dwa ze dobrym aparatem, drugie zdjecia byly robione telefonem, na 1 i 2 zdjeciach wyglada jak by bylo bardzo jasno przy max jasnosci, tak naprawde to nie mam zbyt wielkiego doswiadczenia w robieniu zdjec i w tym problem a z tego co wiem to takie zdjecia w nocy sa dosc trudne zwlascza przy takim zrodle swiatla jak led wiec tak naprawde nie mam pojecia jak zrobic te zdjecia zeby zobrazowac jak to jest w rzeczywistosci, jesli ktos z was ma rady jak ogarnac takie zdjecia to prosze o pomoc tam porownawczo wrzocilem zdjecia z ori na ktorych tez wyglada to bardzo jasno a wcale w ori tak nie jest wiec mysle ze to kwestia przedewszystkim fotografa no i rowniez aparatu
Pozdrawiam
i tak trzymaj każdy ma prawo do tego co lubi. a tak wogule to na tych drzwiach to sa fabryczne lapki czy sam je zamontowałeś tuż pod decorem drzwiowym.?
Pozdrawiam
MiRSoN
P.L.A.N.Y.
LED tył - Wykonane
Remap do 200 KM i 489 NM
remap stage 2
Kupiłem fabryczne i włożyłem tak jak w ori pod dekory tam gdzie ich miejsce ale nie byłem zadowolony wystarczająco z efektu dlatego zastąpiłem je tymi ledami
Pozdrawiam