Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

a6 c6 2.7tdi bpp po chipie u aligatora:) wykres str 3

Prezentacja w/w aut.
Awatar użytkownika
elvis220280
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Piotr
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.7TDI 163KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel

Post autor: elvis220280 » 25 cze 2012, 21:57

no świeci jak w studio foto ;)
<szok>

tomekkkkk22
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Tomasz
Rocznik: 2005
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.7TDI 180KM

Post autor: tomekkkkk22 » 25 cze 2012, 22:04

tak Ci sie tylko wydaje :) bo na zdjeciach wyglada bardzo ostro, pozatym zdjecia robilem przy otwartych drzwiach wiec swiecily do zdjecia pelna moca :) po zamknieciu drzwi sciemnia sie juz prawie o polowe, pozatym mozna sciemniac z mmi, ja osobiscie czuje sie bardzo komfortowo przy max ustawieniu jasnosci, i jestem bardzo zadowolony :) mialem ori listwy z audi i jak dla mnie byla kicha:)
Pozdrowionka
najlepszy i najwiękrzy forum na Audi A6 --? https://a6klub.pl

Awatar użytkownika
elvis220280
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: elvis220280 » 26 cze 2012, 10:22

no w sumie racja ;)

Awatar użytkownika
mirrson
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mirrson » 26 cze 2012, 17:10

kwestia gustu moim zdaniem ledy w seryjne miejsca ok ale ta listwa to raczej przesada jak. Ale to moje zdanie. Teraz bardziej mi to przypomina małolata w kadecie :)

Pozdrawiam
MiRSoN

P.L.A.N.Y.

LED tył - Wykonane
Polerowane felgi - na aucie
Remap do 200 KM i 489 NM
DRL Lampy przód - wykonane
tylnie zawiasy klapy ze sprezynkami - wykonane
wydech cat back - 2016/2017
remap stage 2

tomekkkkk22
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: tomekkkkk22 » 26 cze 2012, 17:18

chyba musze porobic nowe zdjecia hehe bo na tych to nawet te pod nogi wygladaja jak by swiecily bardzo mocno a w rzeczywistosci tak nie jest

Awatar użytkownika
elvis220280
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: elvis220280 » 26 cze 2012, 19:53

porób porób ....

Awatar użytkownika
alexpulawy
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: alexpulawy » 01 lip 2012, 03:23

mirrson pisze:kwestia gustu moim zdaniem ledy w seryjne miejsca ok ale ta listwa to raczej przesada jak. Ale to moje zdanie. Teraz bardziej mi to przypomina małolata w kadecie :)
mirrson, lepiej bym tego nie ujął <rotfl>
tomekkkkk22, według mnie to trochę pojechałeś (albo faktycznie zdjęcia tak wyszły) ale to tylko moje zdanie <lol>

Awatar użytkownika
mirrson
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mirrson » 02 lip 2012, 19:30

Ja nie chciaem nikogo urazic ale wzrazic swoja opinie. Uwazam ze to nie ta klasa na takie mody bo audi sama w sobie ma klase bez zbednych tuningowych dodatkow. jesli ledy to tylko w miejsca seryjne tak jak pisalem wczesniej bo naprawde zajechalo tandeta
MiRSoN

P.L.A.N.Y.

LED tył - Wykonane
Remap do 200 KM i 489 NM
remap stage 2

tomekkkkk22
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: tomekkkkk22 » 02 lip 2012, 20:01

mirrson, po pierwsze nikogo nie uraziles, szanuje twoja opinie, po drugie ledy sa w miejscach fabrycznych:
Obrazek
wygladaja tak samo z ta roznica ze mocniej swieca, co mnie akurat sie podoba, zreszta tak jak mowilem dzialaja tak samo jak ori wlacznie z sciemnianiem z mmi i rozjasnianiem po otwarciu drzwi, kolor maja taki sam jak ori, malo kto nawet zorientuje sie ze to nie sa ori :)
w rzeczywistosci nie swieca tak mocno jak wyglada to na zdjeciach, w rzeczywistosci sa bardziej subtelniejsze niz te z kadetow :))) nie wiem czemu ale jak robie zdjecia to wygladaja jak latarnia morska :) zrobilem nowe zdjecia przy max sciemnieniu przy srednim i przy max rozjasnieniu ale wrzuce pozniej bo musze chwilowo uciekac, na nowych zdjeciach wyglada to juz nie tak razaco jak na starych ale i tak wygladaja jakby razily po oczach;/
P.S. kazdy ma prawo do swojego zdania, i od tego jest formum zeby je wyrazac i dyskutowac na rozne tematy, wiec opinie sa jak najbardziej mile widziane i te dobre i te zle co nie znaczy ze mnie ktos urazi bo nie tak latwo mnie urazic heheh :) nie znaczy to rowniez ze zmienie zdanie co do mojego podswietlenia ktore w mojej opinii wyglada miliard razy lepiej niz to ori z audi bo to ori to wogole nie wyglada bo niby jest a go nie widac nawet w calkowitej ciemnosci i z pewnoscia moje biale czyli ten sam kolor co ori wyglada jak dla mnie mniej kadeciarsko niz inne kolory tak jak np ten tutaj search.htm/authors/gobi,0 ale to juz indywidualna kwestja gustu kazdego z nas:)
Pozdrawiam

Edit:

jasnosc ustawiona na minimum
Obrazek

tutaj jasnosc 50%

Obrazek

jasnosc 100%
Obrazek

a tutaj jasnosc 200% :) czyli przy otwartych drzwiach
Obrazek

i jasnosc w ciagu dnia przy otwartych drzwiach czyli znow 200% hehe
Obrazek

dodam jeszcze ze swiatlo jest snieznobiale tak jak w ori a nie tak jak wyglada na zdjeciach, bo tu wyglada lekko niebieskawo

co zdjecia to inaczej :) te i tak nie wygladaja tak dobrze jak w rzeczywistosci (przynajmniej jak dla mnie :) ) dodam jeszcze ze ta poswiata na gornym dekorze w desce rozdzielczej to nie z ledow tylko z zewnatrz (lampa na chodniku)

tutaj dla porownania orginalne audi ktore tez wygladaja na zdjeciu jak latarnia morska a w rzeczywistosci prawie niedostrzegalne golym okiem :):):)
no chyba ze moze poprostu u mnie nie chcialy swiecic ori bo zaznaczam po raz kolejny ze kupilem ori w audi i moim zdaniem byly to pieniadze wyrzucone w bloto bo swiecic swiecily ale tak slabo ze w nocy byly niedostrzegalne
Obrazek
Obrazek
Obrazek

natomiast tutaj cos co wedlug mojej opini wyglada bardziej kadetowo niz moja wersja ala ori choc nie ukrywam ze taka kolorystyka tez mi sie w miare podoba, ja nie zdecydowalem sie na zadne inne kolory niz ori
Obrazek

Awatar użytkownika
alexpulawy
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: alexpulawy » 02 lip 2012, 22:39

tomekkkkk22 pisze:P.S. kazdy ma prawo do swojego zdania, i od tego jest formum zeby je wyrazac i dyskutowac na rozne tematy, wiec opinie sa jak najbardziej mile widziane i te dobre i te zle co nie znaczy ze mnie ktos urazi bo nie tak latwo mnie urazic heheh :) nie znaczy to rowniez ze zmienie zdanie co do mojego podswietlenia ktore w mojej opinii wyglada miliard razy lepiej niz to ori z audi bo to ori to wogole nie wyglada bo niby jest a go nie widac nawet w calkowitej ciemnosci i z pewnoscia moje biale czyli ten sam kolor co ori wyglada jak dla mnie mniej kadeciarsko niz inne kolory tak jak np ten tutaj search.htm/authors/gobi,0 ale to juz indywidualna kwestja gustu kazdego z nas:)
Pozdrawiam
Podoba mi się Twoje podejście do sprawy i masz świętą rację <okok> Po to jest właśnie forum żeby każdy wyraził swoją opinie i nie koniecznie każdy musi się zgadzać z tym co my lubimy :] Jak już powiedziałem wcześniej, mi osobiście takie full jasne się nie podobają i trącą wsią ;p Ale na tych nowych zdjęciach, przy ściemnieniu już wygląda kozacko <luzik>

tomekkkkk22
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: tomekkkkk22 » 02 lip 2012, 23:07

Widzisz alexpulawy, na tych pierwszych zdjeciach nawet mnie to razi, na tych drugich zreszta tez pierwsze zdjecia byly wszystkie robione przy max oswietleniu czyli przy otwartych drzwiach to raz a dwa ze dobrym aparatem, drugie zdjecia byly robione telefonem, na 1 i 2 zdjeciach wyglada jak by bylo bardzo jasno przy max jasnosci, tak naprawde to nie mam zbyt wielkiego doswiadczenia w robieniu zdjec i w tym problem a z tego co wiem to takie zdjecia w nocy sa dosc trudne zwlascza przy takim zrodle swiatla jak led wiec tak naprawde nie mam pojecia jak zrobic te zdjecia zeby zobrazowac jak to jest w rzeczywistosci, jesli ktos z was ma rady jak ogarnac takie zdjecia to prosze o pomoc :) tam porownawczo wrzocilem zdjecia z ori na ktorych tez wyglada to bardzo jasno a wcale w ori tak nie jest wiec mysle ze to kwestia przedewszystkim fotografa <zalamka> no i rowniez aparatu
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mirrson
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mirrson » 03 lip 2012, 08:52

i tak trzymaj !! każdy ma prawo do tego co lubi. a tak wogule to na tych drzwiach to sa fabryczne lapki czy sam je zamontowałeś tuż pod decorem drzwiowym.?

Pozdrawiam
MiRSoN

P.L.A.N.Y.

LED tył - Wykonane
Remap do 200 KM i 489 NM
remap stage 2

tomekkkkk22
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: tomekkkkk22 » 03 lip 2012, 10:11

Kupiłem fabryczne i włożyłem tak jak w ori pod dekory tam gdzie ich miejsce ale nie byłem zadowolony wystarczająco z efektu dlatego zastąpiłem je tymi ledami
Pozdrawiam

The Rock

Post autor: The Rock » 03 lip 2012, 12:55

tomekkkkk22, Kozak <okok>

Awatar użytkownika
elvis220280
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7