Sklep Ipart
Sklep
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive

A6 C6 2.7 Q tommy Wrocław

Prezentacja w/w aut.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tommy
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

A6 C6 2.7 Q tommy Wrocław

Post autor: tommy » 29 paź 2014, 20:32

Drodzy klubowicze / forumowicze witajcie ponownie,
Piszę ponownie, ponieważ 4 lata temu miałem okazję być na tym forum jako właściciel A6 C5 (dla przypomnienia czym wówczas jeździłem)
Obrazek
Obrazek

Po sprzedaży A6C5 przesiadłem się na inne marki od Opla przez Citroena skończywszy na Mercedesie, jednak sentyment, rozum jak i serce wciąż gdzieś krzyczało … Tommy wróć do Audi. No i posłuchałem … od kilku miesięcy w garażu zamieszkała złota A6C6 :) Przyjechała z Niemiec, jestem 3 właścicielem i wszystko ładnie rozpisane z książką serwisową sprawdzoną też przed zakupem w Audi Centrum Wrocław.
Niestety miesiąc po kupnie przerysował mnie po całym boku pan ze skody i zaczęły się przepychania z Allianzem. Jednak nie zraziło mnie to i teraz już jest pięknie naprawione i cieszy oko i moje serducho.
Do rzeczy jednak … A6 C6 z 2005 roku 4-but w Avancie, 2.7 TDI + tiptronic. Wyposażenie wystarczające dla mnie chociaż pewnie do pełni szczęścia troszkę jeszcze brakuje - a znając życie … i mnie pewnie coś dołożę i zmienię :)
Wspomagania, el. szyb czy centralnego zamka z ABS`em nie będę wymieniał ;) bo to chyba standard
- 3 x fotochrom
- lusterka składane
- ledy w lusterkach, dekorach i pod nogami,
- dekory w drewnie,
- MMI 2G + FIS w kolorze
- skórzana tapicerka
- webasto
- bixenon skrętny
- przyciemnione szyby tył
- podgrzewane fotele
- czujnik zmierzchu i deszczu
- tempomat
- szyberdach
- 19” alusy lato + 17” alusy zima
- itp. Itd.
Kilka fotek po retuszu ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pierwsza zmiana stylistyczna jaka miała miejsce to chromowane obudowy lusterek zewnętrznych. Teraz czeka mnie jeszcze wymiana kierownicy na 3-ramienną z łopatkami. Już jest ślicznie obszyta i czeka na poduszkę.
Obrazek
Obrazek

… no właśnie gdyby ktoś chciał się zamienić na poduszkę do kierownicy 3-ramiennej a w zamian oddam całą swoją kompletną kierownice 4- ramienną z poduszką to zapraszam na Priv :)

Kolejny etap zmian czeka na finanse i przyszły sezon letni :) Zderzak od poliftowego S-line + Grill od S6 lu RS6, tylny dyfuzor od RS z końcówkami wydechu, oraz reflektory z Ledami, (może też jakiś wirus)
Kończąc chciałbym tylko napisać, że powrót do A6 był bardzo dobrą decyzją i mam nadzieje że moja euforia szybko nie minie. Bardzo proszę o pomoc i wyrozumiałość w moich ewentualnych pytaniach odnośnie tego modelu bo sam dopiero się go uczę.

Cztery lata temu w moim garażu stały Audi A6C5 i Smart 450 - stwierdziłem że to było idealne połączenie na Wrocław …
Obrazek

więc aby nie zrywać tradycji powróciłem do tej kombinacji - i teraz Audi A6 C6 i Smart 451 znów zasiliły moje szeregi.
Obrazek

Mam też jeszcze jedną zabaweczkę Mercedesa 124 Coupe 3.6 AMG, ale to pozwolę sobie opisać w innym temacie.

Dziękuję i Szerokości

fresh2002
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Jacek
Rocznik: 2008
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 220KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel

Post autor: fresh2002 » 29 paź 2014, 22:22

Temacik robi wrażenie, brawo <brawo> i życzę bezawaryjności <okok>
CCCO marzenie zrealizowane - C6 by stinger

Awatar użytkownika
izi
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: izi » 30 paź 2014, 16:46

Właśnie takie zestawienie sobie na Wrocław wymyśliłem, tylko mi jeszcze smarta brakuje ;-)
Szerokich dróg!

PS. Nie wiem czemu, ale to pierwsze C6 ktore mi sie z "deskami" w srodku podoba. Zdjecia wnetrza robione szerokim katem? Moze to dla tego, centralna konsola wydaje sie mniejsza i nie rzuca tak sie w oczy, nie dominuje wnetrza.

daniel1997

Post autor: daniel1997 » 30 paź 2014, 20:12

tommy, ładna c6 <brawo>

ps. moja stajnia to c6 i Smart ;) ten malec w mieście wymiata <okok>

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl