[A6 C6] 3.0TDi S- Line na fajnym wypasie ;) 20'',ledy,czern
- azad-der-boss
- Forum Audi A6 / A7
Jak dla mnie Bose robi swojestifii pisze:Kolein zbytnio też nie odczuwam, jeździ się normalnieSeravok pisze:Akurat nie ma aż tak dużej różnicy między BOSE a tym co mam u siebie.Kolega ma Bose i trzeba się wsłuchać żeby usłyszeć różnice.Sąsiad ma Bose ale w Audi Q7 i tam to słychać piękny basik.stifii pisze:A zawias jest bardziej praktyczny i da się odczuć jego obecność bardziej niż memory pakiet.. Tak samo i BOSE słyszy się z każdym wejściem do samochodu:D
Pneumatyka fajna sprawa,pomoże zniwelować te felgi ale niestety nie zniweluje kolein![]()
A co do BOSE nie zgodzę się z Toba. Mam jeszcze A6 2.0tdi i allroada i tam jest DSP no i różnica jes wielka. Bass jest dużo lepszy w BOSE, ale głównie chodzi o dźwięk 5.1 . Surround coś pięknego, aż czasami człowiek myśli że mu coś stuka z tyłu przez ten przestrzenny dźwięk

A 6 maja wspaniała konstrukcje przednich glosnikow zajmuja praktycznie połowe drzwi przednich i schodza naprawde niskim BaSSEm ! !
Więc sąsiedzi maja coś nie tak A Q7 ma inna zabudowę i tam w bagażniku jest subwoofer a my mamy w przednich drzwiach

A ja moge się pochwalić odpalaniem otwieraniem i odpalaniem bez ingerencji kluczyka

Wystarczy tylko go mieć w kieszeni

- stifii
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tadeusz
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
W allroadzie mam też keyless-gokellerek pisze:
A ja moge się pochwalić odpalaniem otwieraniem i odpalaniem bez ingerencji kluczyka![]()
Wystarczy tylko go mieć w kieszeni! ! ! Kosmos tylko szkoda ze jeszcze sam nie otwiera klapy jak pomyslimy

A więc czas na kolejny mod..a mianowice lampy z MY2010 z ledami do jazdy dziennej.
Dla porównania jak bylo przed postawiłem z lewej moje drugie a6 tylko że 2.0tdi:)
co do skor mialem kiedys takie same w miom pierwszym a6 c6 i uwazam ze jest to najlepszy kolor, ale wyglada o niebo lepiej w realu niz na fotkach.
jedyna kontrowersja w twoim aucie to drewniana kierownica. ale o gustach sie nie dyskutuje...
a jesli sie juz chwalimy to ja tez sie pochwale moja byla i obecna:)![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
[ Dodano: 2010-09-23, 22:17 ]
moja zona znalazla sie tu przypadkowo.
mam nadzieje, ze sie nie obrazi.
[ Dodano: 2010-09-23, 22:23 ]
A więc czas na kolejny mod..a mianowice lampy z MY2010 z ledami do jazdy dziennej.
a czy ustawiles oprogramowanie tak, aby ledy przechodzily w tryb postojowek, sciemnialy sie kiedy masz swiatla mijania lub kierunek?
ja rozgladam sie za a6 po lifcie.
jedyna kontrowersja w twoim aucie to drewniana kierownica. ale o gustach sie nie dyskutuje...
a jesli sie juz chwalimy to ja tez sie pochwale moja byla i obecna:)
[ Dodano: 2010-09-23, 22:17 ]
moja zona znalazla sie tu przypadkowo.
mam nadzieje, ze sie nie obrazi.

[ Dodano: 2010-09-23, 22:23 ]
a czy ustawiles oprogramowanie tak, aby ledy przechodzily w tryb postojowek, sciemnialy sie kiedy masz swiatla mijania lub kierunek?
ja rozgladam sie za a6 po lifcie.
P0SITIV
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Skrzynia: S-tronic
- Kontakt:
- stifii
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tadeusz
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Kontakt:
Dzieki pneumatyce nie czuje wcale, że mam 20stkip0sitiv pisze:jak sie lata na DUB'ach? Ja mam 19" i nie jest lekko...

A dzięki dzięki, będę jeszcze ją modził ale to na biezaco bede wstawial.. także ciągle bede ulepszał to jeszcze nie koniec :mrgreen:Tomas pisze:Dolozyc webasto i tuner tv i chyba maksymalna wersja jaka moze wyjechac z fabrykigratulacje chyba najbardziej wypasiona w orginale c6 na A6KP
-
- Forum Audi A6 / A7