Tak kamilos_69 pani Szymeniowa, miło poznać. Pozdrawiamkamilos_69 pisze:Pani Szymeniowa??
[A6 C6] 3.0 TDI 2007 Missano Red
stifii pisze:A co w końcu Szymeniu sobie sprawił za pociskjustin pisze: Tak kamilos_69 pani Szymeniowa, miło poznać. Pozdrawiam![]()
Szymka obecnie nie ma, poleciał w podróż służbowo. Nie chciałabym tutaj rozpisywać się o jego zakupach, bo raz to już się dla niego nieprzyjemnie skończyło,a nie o to przecież chodzi. Powiem tylko tyle że rozgląda się obecnie za autem, podejmie decyzje jak zakończy inne ważne sprawy na razie jest brane pod uwagę nowe A6/A7/A8 w max wyposażeniu, oraz oczywiście RS6
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
GARY_ pisze:justin pisze:
Co do RS6, to ostatnio oglądał jakąś, ale nie przypadła mu do gustu (słabo wyposażona)
w RS przecież za wiele nie można pokombinować z wyposażeniem (kwestia skrzyni, hamulcy, silnika) wszystkie są praktycznie pełnymi możliwymi opcjami, no chyba że kolor np tapicerki nie odpowiada
A nie koniecznie, konkretnie np. nie wszystkie mają ACC, lane assist, side assist, solardach, webasto, key less, skórzaną deskę itp. Oczywiście mówimy o modelach z roku 2008 i wyżej. A przy takich cenach tego modelu chce się mieć wszystko albo chociaż te najbardziej gadżeciarskie bajerki.
- stifii
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tadeusz
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Kontakt:
I tak jestem pełen podziwu że zostawił żone samą na tak długojustin pisze:
Stifi Szymek dziękuje za pozdrowienia, niedługo wraca.

A co do wypasu to ba nigdy nie można mieć wszystkiego, bo zawsze jakas opcja wykluczy drugą

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Skrzynia: S-tronic
- Kontakt: