[A6-C5] project by Egoonn
- bart3k
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Bartek
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Podobają mi się takie lampy,jak zresztą całe auto ze smakiem
Ciekaw jestem jak by się to komponowało w przedlifcie 

Na forum A6Klub.PL miałem 1.9, dalej było 2.5...teraz czas Pb 2.4? 3.0? a może 2.7?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Ernesto
- Rocznik: 1998
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
dawno nic nie updatowałem
dupsko juz dawno w kolorze blenda
[/img]
ze złego wyrwali mi górny grill z eski dosłownie wyrwali i pozostawały tylo zaczepy , a doly do kompletu tylko wsadzany zostawili , poszło nowe całe zawieszenie MS razem z drazkami i koncówkami kierowniczymi ( ostatnio tez miałem MS i paredziesiat tysi zrobiłem dlatego znów )plus amorki przód ori , gómy na stabilizatorze , łacznik elastyczny , nowe buciki , nowe cewki i świece , halogeny po zapłonie , i dałem 2 tube z awanta upchnołem ja z lewej w boczku i juz 150 tysi mi nim pękło od zakupu
dupsko juz dawno w kolorze blenda
ze złego wyrwali mi górny grill z eski dosłownie wyrwali i pozostawały tylo zaczepy , a doly do kompletu tylko wsadzany zostawili , poszło nowe całe zawieszenie MS razem z drazkami i koncówkami kierowniczymi ( ostatnio tez miałem MS i paredziesiat tysi zrobiłem dlatego znów )plus amorki przód ori , gómy na stabilizatorze , łacznik elastyczny , nowe buciki , nowe cewki i świece , halogeny po zapłonie , i dałem 2 tube z awanta upchnołem ja z lewej w boczku i juz 150 tysi mi nim pękło od zakupu
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Jak dla mnie ten tył twojej A6 zrobił się bezpłciowy. Ja bym wrócił do czarnej blendy ktora nadaje samochodowi charakteru. Na 1 stronie masz fajną fotę tj. czarny grill S6, czarne listwy drzwiowe S6 i czarna tylna blenda- dla mnie to był koxx. Ps. współczuje utraty grilla. Oby tym złoczyńcom łapy pousychały.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2014, 09:57 przez Adriano007, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
wszyscy maja czarna nie mam ja he he
tak na serio to juz mi sie znudzilo czarne i pomalowałem w kolor listwy drzwiowe tez poszły w kolor juz ,nie moge tak samo miec cały czas bo mnie dusi , teraz jeszcze srodki lamp w kolor tez ida zobaczymy jak wyjdzie całosc , dzieki za opinie , oczywiscie mi sie podoba
ma MS zrobiłem koło 40 tysi moze lepiej troszke
tak na serio to juz mi sie znudzilo czarne i pomalowałem w kolor listwy drzwiowe tez poszły w kolor juz ,nie moge tak samo miec cały czas bo mnie dusi , teraz jeszcze srodki lamp w kolor tez ida zobaczymy jak wyjdzie całosc , dzieki za opinie , oczywiscie mi sie podoba
ma MS zrobiłem koło 40 tysi moze lepiej troszke
ANIMAL
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
poszły wszystkie dekory w black piano na wysoki połysk , wyszło spoko , teraz rozrzad , przy okazji uszczelniacze i uszczelka , podczas prac przy silniku oddaje zderzak przedni do lakiernika bedzie clear front i zcieniowane tez blotniki zeby nie bylo róznicy kolorow , czyszczenie i odkamienianie układu chłodniczego , renowacja i malowanie siedzen skórzanych , lampisze przednie , na koniec wleci felga i cos jeszcze :lol: , to teraz na dniach mnie czeka
![Obrazek]()
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt: