[A6-C5] project by Egoonn
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Ernesto
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
[A6-C5] project by Egoonn
kolor bezowy
2002 rok , 1,8T petrol , silnik AWT , 150km
80000 tysi przebieg udokumentowany
zawiecha 1BE , jasna skórzana tapicerka , sportowe fotele , skórzana kiera , ambiente ośw.
6 multi skrzynia , ESP , EPC .....
wykonane mody
dokładki w kolor
ściemka szybek
zmiana całego oswietlenia na ledy
mała gleba -40 WEITEC
hidy 6000k światła + halogeny
czyszczenie reflektorów + polerka
pełen fiss
tempomat
filtr powietrza K&N
rns-e bylo kto inny sie cieszy
zmiana dekorów na carbon 3M ( było białe teraz czarny )
ramki grili w czarny mat
demontarz znaczkow
felunek 18"
oil catch tank
naglosnienie bose + wygluszenia drzwi ( maty STP)
nowe radyjko ,bylo rns-e ,bylo navi etc.( android ),jest symphony
nowe heble 321 przod narazie
odnowa lakieru
lusterko wewnetrzne fotochrom
bixenony
malowanie srodkow lamp w czarny mat
listwy drzwiowe z S6
grile z S6
obrysowki US
tylna blenda US style
komfortowe kirunkowskazy
itd.
2002 rok , 1,8T petrol , silnik AWT , 150km
80000 tysi przebieg udokumentowany
zawiecha 1BE , jasna skórzana tapicerka , sportowe fotele , skórzana kiera , ambiente ośw.
6 multi skrzynia , ESP , EPC .....
wykonane mody
dokładki w kolor
ściemka szybek
zmiana całego oswietlenia na ledy
mała gleba -40 WEITEC
hidy 6000k światła + halogeny
czyszczenie reflektorów + polerka
pełen fiss
tempomat
filtr powietrza K&N
rns-e bylo kto inny sie cieszy
zmiana dekorów na carbon 3M ( było białe teraz czarny )
ramki grili w czarny mat
demontarz znaczkow
felunek 18"
oil catch tank
naglosnienie bose + wygluszenia drzwi ( maty STP)
nowe radyjko ,bylo rns-e ,bylo navi etc.( android ),jest symphony
nowe heble 321 przod narazie
odnowa lakieru
lusterko wewnetrzne fotochrom
bixenony
malowanie srodkow lamp w czarny mat
listwy drzwiowe z S6
grile z S6
obrysowki US
tylna blenda US style
komfortowe kirunkowskazy
itd.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2014, 16:38 przez egoonn, łącznie zmieniany 24 razy.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Mateusz
- Rocznik: 1997
- Napęd: Quattro
Witam
egoonn, 2 dni temu kupiłem niemal identyczną A6-stkę. (beżowa, skóra, multi 1.8 t) Twoja jest jednak w nieco lepszym stanie. Jestem w trakcie czyszczenia, ale pogoda za oknem niestety nie rozpieszcza (uroki Irlandii). Powiedz mi czy robiłeś wymianę oleju w skrzyni? Jeżeli tak, to czy sam, czy jest gdzieś w okolicach (jestem z Ennis - rzut beretem do Limericku) zakład, który zna się na rzeczy. Szczerze mówiąc przejechałem nią dopiero kilka kilometrów więc jeszcze nie wiem co i jak chodzi. Musze najpierw załatwić TAX i ubezpieczenie. Jeżeli jutro przestanie padać porobię kilka zdjęć, bo naprawdę na pierwszy rzut oka nasze samochody wyglądają identycznie (poza felgami). Pozdrowienia
egoonn, 2 dni temu kupiłem niemal identyczną A6-stkę. (beżowa, skóra, multi 1.8 t) Twoja jest jednak w nieco lepszym stanie. Jestem w trakcie czyszczenia, ale pogoda za oknem niestety nie rozpieszcza (uroki Irlandii). Powiedz mi czy robiłeś wymianę oleju w skrzyni? Jeżeli tak, to czy sam, czy jest gdzieś w okolicach (jestem z Ennis - rzut beretem do Limericku) zakład, który zna się na rzeczy. Szczerze mówiąc przejechałem nią dopiero kilka kilometrów więc jeszcze nie wiem co i jak chodzi. Musze najpierw załatwić TAX i ubezpieczenie. Jeżeli jutro przestanie padać porobię kilka zdjęć, bo naprawdę na pierwszy rzut oka nasze samochody wyglądają identycznie (poza felgami). Pozdrowienia

gosciu co Ty wogole piszesz?PMW pisze:ładna tylko nie daj się zaskoczyć niektórym i nie zrób w niej polskiego tuningu maks to - 30 i ładne lekkie 18tki ledy to wiocha
Ledy to wiocha?
Wez sie ogarnicj
Polski tuning to wiecej niz -30?
Kazdy robi auto tak jak mu sie podoba, a ze ktos nie ma wyobrazni i mowi przez to ze kazde przerobki to wiocha to juz nie moja wina

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
jeszcze nie ale sie wybieram na dniach , u mnie tez sucho w okolicach skrzyni i nic narazie sie nie dzieje złego , ale wymiane zrobie na czasie w ASO w Limerick u FRANK HOGAN servis , czekam za zdjecia_JFK_ pisze:. Powiedz mi czy robiłeś wymianę oleju w skrzyni? Jeżeli tak, to czy sam, czy jest gdzieś w okolicach (jestem z Ennis - rzut beretem do Limericku) zakład, który zna się na rzeczy

nie ma co sie wdawac w takie dyskusie , dlatego pomonąłem odp. na to stwierdzeniesadzik65439 pisze:PMW napisał/a:
ładna tylko nie daj się zaskoczyć niektórym i nie zrób w niej polskiego tuningu maks to - 30 i ładne lekkie 18tki ledy to wiocha
gosciu co Ty wogole piszesz?
Ledy to wiocha?
Wez sie ogarnicj
Polski tuning to wiecej niz -30?
Kazdy robi auto tak jak mu sie podoba, a ze ktos nie ma wyobrazni i mowi przez to ze kazde przerobki to wiocha to juz nie moja wina
mnie koło 500 euro , ale ja zakupiłem juz wszystko w cenie , przejsciówki , kable , antene gps, mapy ,itp. wszystko co potrzebne do montażuegoonn, ile Cię tam wyszło założenie navi ?
używana , ale po regeneracji wyswietlacza jest juz LCDLipton pisze:nową kupowałeś ?
tak z kolesiem , ale w moim przypadku filozofi nie było ( miałem w ori 2 din )Lipton pisze:sam zakładałeś ?

-
- Forum Audi A6 / A7
egoonn,
Orientowałeś się ile zawołają za serwis skrzyni? W tygodniu wybiorę się do Limericku tak, żeby przetestować auto na troszeczkę dłuższej trasie. Za niecałe 2 tygodnie mam dwie trasy do Dublina. W tym druga na urlop do Polski więc o jakiejś awarii nie moze byc mowy. Jak ma się coś stać to wolę, żeby wyskoczyło na trasie Ennis-Limerick niż Ennis-Dublin. Może uda mi sie skombinować VAGa żeby lukać co i jak. Troszkę pesymistycznie podchodzę, ale to wynika z tego, że jeszcze prawie nie jeździłem nią.
Ps. Kilka tygodni temu widziałem chyba Twoją Audiczkę W Limericku na Clare Street/Dublin Road. Aż zwolniłem, żeby jej się przyjrzeć.
Edit- skasowalem zdjatka.
Orientowałeś się ile zawołają za serwis skrzyni? W tygodniu wybiorę się do Limericku tak, żeby przetestować auto na troszeczkę dłuższej trasie. Za niecałe 2 tygodnie mam dwie trasy do Dublina. W tym druga na urlop do Polski więc o jakiejś awarii nie moze byc mowy. Jak ma się coś stać to wolę, żeby wyskoczyło na trasie Ennis-Limerick niż Ennis-Dublin. Może uda mi sie skombinować VAGa żeby lukać co i jak. Troszkę pesymistycznie podchodzę, ale to wynika z tego, że jeszcze prawie nie jeździłem nią.
Ps. Kilka tygodni temu widziałem chyba Twoją Audiczkę W Limericku na Clare Street/Dublin Road. Aż zwolniłem, żeby jej się przyjrzeć.
Edit- skasowalem zdjatka.
Ostatnio zmieniony 27 cze 2011, 21:32 przez Choros, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
zdjatka zapodawaj u Siebie w temacie widze ze to TWój 1 post , założ temat o swoim aucie i przywitaj sie jak tego nie zrobiłes
, jak chcesz to mam VCDS-a to moge co przeskanowac auto ? <okok
ps. jak jestes zainteresowany to zajżyj tutaj tez mamy klub audi na wyspach http://www.audiclubislands.org/forum/index.php

ps. jak jestes zainteresowany to zajżyj tutaj tez mamy klub audi na wyspach http://www.audiclubislands.org/forum/index.php

-
- Forum Audi A6 / A7
egoonn,
Sorki za zdjęcia dlatego też zapodałem tylko linki, które już wykasowałem. Przywitałem się na forum ale i tak pokazuje mi ciągle 1 post.
Dzięki za propozycje sprawdzenia autka. Dziś jadę do kolesia którego poleciłtensknis, . Zobaczymy co i jak. Dowiadywałeś się ile w przybliżeniu może kosztować wymiana oleju/filtra w skrzyni?
Podobają mi się przyciemnione szybki u Ciebie z umiarem.
Powiedz mi jeszcze czy po wymianie sprężyn odczułeś duża różnicę? Przestało tak bujać?
Sorki za zdjęcia dlatego też zapodałem tylko linki, które już wykasowałem. Przywitałem się na forum ale i tak pokazuje mi ciągle 1 post.
Dzięki za propozycje sprawdzenia autka. Dziś jadę do kolesia którego poleciłtensknis, . Zobaczymy co i jak. Dowiadywałeś się ile w przybliżeniu może kosztować wymiana oleju/filtra w skrzyni?
Podobają mi się przyciemnione szybki u Ciebie z umiarem.
Powiedz mi jeszcze czy po wymianie sprężyn odczułeś duża różnicę? Przestało tak bujać?