Moja Pusia
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
-
- Forum Audi A6 / A7
Ja mojej pieknej raz dalem auto w mojej obecnosci i co?Wyjezdzajac z garazu przytarla zderzak!!!3 sekundy a aucie....Teraz jezdzi sama,a jak jezdzimy razem woli mi oddac ster..Tak bezpieczniej dla jej porftela bo wyjazala sie i obiecala zaplacic za malowanie,a taka usluga w Irl to koszt rzedu 300-400 euro;))) Jutro(tj czwartek) jade do pl przywiezsc mojej pieknej nareszcie jej auto..SMARTA!;) Tym anpewno ani predkosci nie przekroczy ani nie odrze nic ,bo auto ma moze 170 cm dlugosci;)Panie miej mnie w swojej opiece jak bede przez Europe jechal tym LUNCH BOXEM;)Osobiscie uwazam ze kobiety i tak nie sa zle za kierownica...nagroszymi kierowami jakich kiedykolwiek widzialem to Irlandczycy!Naprawde!Tu wystarczy zdac jeynie test teoretyczny by dostac prawko i spokojnie wyjechac na ulice bez kompletnie zadnej wiedzy o prowadzeniu auta!To nie zart,tak tu jezdza tzw LERNER.Masakra!Na stos z nimi...
W kazdy zakret da sie wejsc...ale nie z kazdego da sie wyjsc...
popieram przedmowce co do najgorszych kierowcow
krew sie czlowiekowi gotuje jak widzi L na szybie
ja jeszcze jak zobacze ze w srodku kobieta z czworka dzieci alobo jakas murzynka czy murzyn to oddalalm sie jak najdalej bo mi nerwow szkoda
sam kiedys swiadkiem bylem jak murzynka wjezdzajac micra z 95 roku na parking pod lidlem przytarla nowiutkiego wtedy czarniutkiego passata
wszla obejrzala i odjechala parkujac pare miejsc dalej
ja wyslalbym wszystkich stad do polski na zdanie testu na prawko
krew sie czlowiekowi gotuje jak widzi L na szybie
ja jeszcze jak zobacze ze w srodku kobieta z czworka dzieci alobo jakas murzynka czy murzyn to oddalalm sie jak najdalej bo mi nerwow szkoda
sam kiedys swiadkiem bylem jak murzynka wjezdzajac micra z 95 roku na parking pod lidlem przytarla nowiutkiego wtedy czarniutkiego passata
wszla obejrzala i odjechala parkujac pare miejsc dalej
ja wyslalbym wszystkich stad do polski na zdanie testu na prawko