Moja Pusia
No to ja wystapie z dziecmi Neo
A propo gold i silver, w zasadzie w nocy mala roznica pomiedzy kolorami, a w dzien delikatna. A jezeli chodzi o czarnuchy to tez jestem za. Planuje do konca roku zamienic moj modelik na cos czarnego + ladne felgi, dizelek oczyw. tym razem bo to moje T jak turbozrzeracz lubi polknac benzynki 

Ty wyprzedzasz, ja sie delektuje...
![Obrazek]()
Znajac facetow martwi sie... o autko. Widzisz kochana siedza z boku kierownicy i krytykują; jak jezdzimy, ale nam bron Boze nie wilno pisnac slowo jak oni jezdza:Pcensored pisze:bo mój to się wydziera na mnie i mówi ,że mi malucha kupi .........nie wiem o co się boi czy o mnie czy o autko??
Nie chce tu robic wam zadnego wyzwania sloneczka ale ja i censored jeszcze nie jednemu tu pokazała by klase ze baba jednaks ie cos tam zna na aucie i prowadzeniu "pusi":)
P.S. Gdybym miala faceta i jeszcze by sie darl na mnie w trakci ejazdy to bym z przyjemnoscią; go umiescila w bagazniku, tyle tammiejscu jeszcze tam mam na wszelki wypadek kajdanki, w sumie nie wiem po co ale..kto wie przezorny ubezpieczony:) Tu zarty ale przypomnialo mi sie kiedy rok temu jechalam na dzialke brata i jakis koles oplem mi wyskoczyl i prowpokowal mnie bym zjechala w rów. Kiedy zatorowal mi droge wysiadl taki steryda z pałką; w ręku i powiedzial " co tak sz... zapier...lasz...? Szukasz guza ?" od tamtej pory jednak woze ze sobą; bron ( no taka wiecie gazową;) nie wiadomo jakie wuje mozna napotkac co sie nudzą;... :roll: