Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5] Avant Oofola

Prezentacja w/w aut.
Awatar użytkownika
Oofol
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Oofol » 29 sty 2015, 14:04

Jesli chodzi o porownanie to na jalowym nie maczego porownywac -w AWT silnika praktycznie nie slychac... Poza tym standard- trzeba sie bylo przyzwyczaic do czestrzej zmiany biegow i lekkich wibracji i mniejszego spalania;p

Co do mocy - AWT mierzony Torque mialo 9s/100km/h a AVF 11.2s/100km/h ale doznania sa zgola inne - wiekszy moment bardziej kopie i odczucie przyspieszenia jest przyjemniejsze niz w benzynie do tego ciagnie od nizszych obrotow i na kazdym biegow bardzo podoobnie - troche inaczej niz w Pb.

Tutaj nie trzeba niczego wprowadzac do dowodu - jest duuuza wolnosc w modach <radocha>

Nie mniej jednakniektorych rzeczy nie przeskoczysz na przegladzie i tyczysie to glownie spalin...

W Pb nie przejdziesz przegladu bez kata... W tdi za to poki nie dymi mozesz robic co ci sze zewnie podoba <lol>

A czemu mowisz o awancie w czasie przeszlym?
PM+
AVF+
ARE

user

Post autor: user » 29 sty 2015, 18:22

Aha -czli nie wiesz czym był projekt avantissimo? :D -popacz w google -hyhy <lol>
11s w avf?! -pomysl nad tym <okok> pytałem bo myslałem nad 1.8t a obecnym 1.9 :]

Awatar użytkownika
Oofol
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Oofol » 30 sty 2015, 01:38

Ah prototyp - jakos wogole mi nie przyszlo to na mysl - Avantissimo tak jakos mowie na swojego zetora przez przypadek;p

Co do przyspieszenia to fabryka podaje 10.8s dla AVF w Avancie - mi Torque pokazal 11.2 wiec duzo nie odbiega.. Jesli chodzi ci o mody silnika to spokojna toja rozczochrana;) wszystko w swoim czasie;)
PM+
AVF+
ARE

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja