Żywiec, a widzisz, ja akurat znajomków z lakierni nie mam jeszcze
Dziś polatałem w Oln, to za dach z wyjęciem szyby i zrobieniem na tiptop 900zł w 2 zakładach mi krzyknęli.
Pomogłem?
Kliknij POMÓGŁ, niby nic, a reputację buduje.
yezozwierz tak to są 19" od RSa na razie nie myślę nad pozbyciem się ale czasami przeglądam jakieś ciekawe 19" z rantem polerowanym ale trochę kosztują, a na razie mam inne wydatki. maniocek, Co do lakierowania to w nieco większej kwocie będę miał dach, felgi, listwy na drzwiach, lusterka i tą dolną część zderzaka gdzie czujniki parkowania. Wrzucam parę fotek z wymiany olejów, po zdjęciu miski skrzyni brak opiłków czy czegokolwiek co mogłoby zaszkodzić, działa dużo lepiej, obroty nie falują i zniknęło dziwne stukanie przy agresywnej jeździe
[ Dodano: 2016-09-05, 14:32 ]
Mała zmiana znaczek na czarno i krawędzie chromów
a już za 1,5h auto jedzie do lakierni
chodziło o to aby optycznie zrobić duży grill i mi się podoba
[ Dodano: 2016-09-08, 14:47 ]
Siemano. Wczoraj odebrałem auto z lakierni wyszło całkiem zacnie dach, listwy drzwiowe, lusterka i dół zderzaka w czarnym kolorze z dodatkiem niebieskiej perły na razie furka przed myjnią
[ Dodano: 2016-09-08, 16:55 ]
dorzucam fotki po myciu:
damianio, nie wiem co tu wspólnego z calibrą,a tak ,a pro po jakbym miał miejsce do trzymania to bym SE kupił, bo SE jest całkiem fajnie auto (nie tak jak c5), a tak w ogóle to furmanka przejechała kolejne 1300 km bez problemów. Po powrocie do Polski(kolejne 1300 km) zamierzam zrobić całe zawieszenie i trochę wyprać środek
[ Dodano: 2016-10-06, 18:20 ]
Siemano Zobaczcie co znowu zrobiłem
są nowe kółka
i dywaniki jeszcze nie w samochodzie bo trzeba posprzątać po podróży
i taka tam mała ciekawostka, bo na zdjęciu około 1170 kuniów na parkingu, auta kolegi cabrio 2,3 s8 4,2 i coupe 2,2 turbo