Chciałem wam przedstawić swoje cztery kółka

Autko kupiłem całkiem niedawno od znajomego z przebiegiem 345tys (trochę duży ale po wymianie rozrządu filtrów i oleju). Wnętrzu jak to bywa czasami z jasną tapicerką trzeba troszkę pracy poświęcić. Mechanicznie sprawy to przegób do roboty, olej w skrzyni, zawiecha i hamulce przód. Zmiany jakie zamierzam przeprowadzić to:
- zmiana lusterka od pasażera na większe
- malowanie kół, dachu, lusterek, listwy s6, "dyfuzor" i lotka na klapie w jeden kolor, czarny
- pranie wnętrza
- jakieś ciekawe światła (z tyłu pewnie led, a przód może bixenon z jakaś modyfikacją zaczerpnietą z forum

- zawieszenie gwintowane (chociaż zastanawiałem się nad air ride'em, jakby nie było to aż takie drogie

- myślę też o wymianie odtwarzacza na nowszy sprzet(np. coś takiego KLIK i czy to będzie tak dobrze grało jak całość bose? )
- i teraz najpoważniejszy problem,zastanawiam się nad zmianą koloru, w grę wchodzi biały półmat ewentualnie coś podobnego jak jest teraz no i oczywiście oklejanie folią, wiec wnęki i szczeliny będą w starym kolorze i nie wiem jak to za bardzo będzie wyglądało dlatego też zastanawiam się nad tradycyjną metodą odświeżenia lakieru - tu podmalować tam wypolerować i zostać przy orginale.
a tu parę fotek
w późniejszym czasie wrzucę więcej zdjęć

Pozdro