[ s6 c5 ] 340 KM...nowe fotki RS6 na str.5
- Jaszczur-gl
- Forum Audi A6 / A7
ja chcialem kupowac s6 c4 wlasnie z 4.2 pod maska w manualu, ale nigdzie nie bylo takze tobie zazdroszcze, ze masz w tej budzie, ale szkoda jak dla mnie, ze z tiptronickiem. jednak wole wachlowac lewarkiem :-P
ten silnik to kupa, tyle garow, tyle mocy, turbo, a vmax niewiele wiekszy od auta z silnikiem "tylko" o pojemnosci 6.1 v12 z moca o 40% mniejsza i co najwazniejsze, bez turbo <mikołaj>Artur27 pisze:i V16 bugatti 1006 koni v-max 406 km/h :mrgreen:
Progi to najciezszy temat z gratów RS6.designer pisze:Timo_Wojtek_ pisze:NIelugo panowie wyglad sie lekko zmieni![]()
Musze umowic sie do lakiernika i wyjedzie juz od niego RS6 z silnikiem S6 :lol: :lol: :lol:ślędzę wątek na AKP i szczerze powiem, że nie mogę doczekać się efektu.
BTW Kupiłeś łatwo progi od RS :?:
Codziennie po kilka razy przegladalem allegro czy nie pojawia sie cos nowego i wkoncu trafily sie progi za 1000zl z listwami na drzwi tymi dolnymi w idealnym stanie za 1000zl.
Najgorsze jest to, ze wczesniej w ASO zamówiłem same listewki dolne na drzwi za kwote 700zl wiec mam jeden kpl na zbyciu.
Zderzak przod trafiłem na allegro kpl. bez halogenow za 1800zl.
Halogeny juz zamowilem nowe za 800zl.
Gril nowy 730zl.
Zderzak tył 500zl bez czujnikow parktronika, ktore juz zamowilem na allegro, koszt 130zl.
Koncowki wydechow wlasnie sie licytuja na ebayu. Musza byc moje.
I mam juz komplet.
Do pelni szczescia brakuje mi lotki na tylna klape ale i to pewnie trafie predzej czy pozniej.
W poniedzialek pokaze zdjecia setupu zimowego na 18 calach AVUS III :-D
[ Dodano: 2008-11-23, 09:25 ]
designer pisze:Timo_Wojtek_ pisze:NIelugo panowie wyglad sie lekko zmieni![]()
Musze umowic sie do lakiernika i wyjedzie juz od niego RS6 z silnikiem S6 :lol: :lol: :lol:ślędzę wątek na AKP i szczerze powiem, że nie mogę doczekać się efektu.
BTW Kupiłeś łatwo progi od RS :?:
Designer efekt bedzie tai jakbys patrzyl na rs6.
Tutaj masz zdjecia znajomego z mojego miasta, ktory wlasnie przerobil swoja S6 na Rs6.
Niezle co:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6293356
- piterrr A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel