[ s6 c5 ] 340 KM...nowe fotki RS6 na str.5
No piękne masz tą C5, właśnie takie same kupiłem felgi od RS6 19" i mam pytanie jaie oponki tam założyłeś tzn. chodzi mi o rozmiar.
Ja tak samo będę robił na RS6 i mam zderzaki narazie lotke i grille. Samochód będę wstawiał teraz na lakiernie do odświerzenia całego lakieru na samochodzie.
No masz wdeche fure GRATULUJE i pozazdroszcze
Ja tak samo będę robił na RS6 i mam zderzaki narazie lotke i grille. Samochód będę wstawiał teraz na lakiernie do odświerzenia całego lakieru na samochodzie.

Opony mam 255/35 tak jak oryginal w audi rs6.TURAS pisze:No piękne masz tą C5, właśnie takie same kupiłem felgi od RS6 19" i mam pytanie jaie oponki tam założyłeś tzn. chodzi mi o rozmiar.
Moge Ci sprzedac b dobre oponki michelina w tym rozmiarze za 800zl.
Cena b dobra i oponki naprawde zdrowe.
Ile dawales za zderzaki i czy zderzak przod kupiles kompletny??
- arturro_A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
napewno bedziesz mial mniej roboty i rezania,_Wojtek_ pisze: Chlopaki nie wiecie jak to jest dokladnie ze zderzakami i progami.
Montaz bez problemow dzieki moim poszezenia??
sadze ze nie bedzie problemu, problemy sa gdy sie chce przerobic przedliftingowe na rs6.
u ciebie w sumie tylko wstawic zderzak i rs6 gotowy.
Zderzak przód kosztował mnie 650zł tył 600zł kupowałem go od gościa z ebay który dla siebie kupił te zderzaki ale nie założył bo rozbił swoją A6.
Zderzak kupowałem nie kompletny ponieważ reszte kupiłem w salonie Audi tam są tanie te grille halogeny itp. itd.
Oponki mnie bardzo interesują napisałem ci na PW.
Zderzak kupowałem nie kompletny ponieważ reszte kupiłem w salonie Audi tam są tanie te grille halogeny itp. itd.
Oponki mnie bardzo interesują napisałem ci na PW.
Kolego a pamietasz cene kratek i halogenow??
Te zderzaki sa chyba bez belek o ile dobrze rozumiem??
Spryski beda pasowac od zderzaka S6??
[ Dodano: 2008-07-14, 21:43 ]
Wyslalem PW w sprawie oponek.
[ Dodano: 2008-07-14, 21:43 ]
Wyslalem PW w sprawie oponek.
To nie jest tak zle, myslalem ze drozej te graty kosztuja.TURAS pisze:Kratki po 150zł jeżeli chodzi o halogeny to 234zł szt
Spryski pasują od S6 jak i A6 niewiem jak będzie z belką. W rs6 niewiem czy jest czy nie ale mój blacharz który będzie się tym zajmował to dopiero będzie mówił jak pomalują zderzak.
Odpowiedziałem na pw w sprawie oponek.
Czesto na allegro trafiaja sie wlasnie zderzaki przod ale gole i balem sie kupowac myslac,ze wyjdzie bardzo drogo calosc.
Czyli zderzak przod kupiles bez belki??